For You ^_^

Saturday, April 7, 2012

Cik Bunny nak Jadi Penaja Contest/Giveaway! ^_^


Salam 1 Malaysia,
Sekarang ni ramai blogger2 atau penganjur nak minta Cik Bunny untuk jadi sponsor diorang. Cik Bunny pulak asyik2 jadi penganjur giveaway. Contest tak pernah. ~keke...

Sejak Cik Bunny dah buka ruang iklan dari dulu sampailah sekarang, Alhamdullilah pendapatan hampir mencecah RM100. So, Cik Bunny nak sponsor 3 tapak iklan pakej A untuk 3 pemenang.
3 penganjur terpantas akan dapat sponsor dari Cik Bunny. Jadi satu hadiah untuk sorang penganjur. Tapi ada syaratnya...


Syarat:
  1. penganjur yang beradab bukan biadap. Jadi, nak minta sponsor tu mintalah dengan cara yang sopan. Bukannya minta dengan cara macam dalam entri ini. *bukan link entri Cik Bunny
  2. minta sponsor kat Cik Bunny SEBELUM start giveaway/contest.
  3. pastikan giveaway/contest yang anda anjurkan itu kurang dari 10 sponsor. Sebab? Sila baca entri ini.
  4. Dah jadi penganjur kenalah rajin promote giveaway/contest. Jangan anjurkan giveaway/contest dan dibiarkan macam tu je. Lepas tarikh tutup tinggal 2-3 orang je dah join =.=
  5. peserta wajib follow Blog Cik Bunny dan like facebook fanpage.

Itu je. Jika berminat sila berikan detail seperti dibawah:

- url blog/website
- bila contest berlangsung
- tempoh masa
- kelebihan yang akan sponsor dapat


dan hantarkan ke imafahima@yahoo.com atau melalui fb Cik Bunny iaitu Inspirasi Fai .3 penganjur terawal diconfirm oleh Cik Bunny akan dapat sponsor iklan dari Cik Bunny.

Kepada sesiapa yang berminat untuk promote bisnes/personal di blog Cik Bunny, sila ke entri ini.
Instagram: @inspirebunny
Facebook: Inspirebunny [dot] blogspot
Twitter: @inspirebunny
Ask me/Advertorials: http://inspirebunny.blogspot.com/2011/03/ruang-tamu.html



4 comments:

  1. amboi, bestnya dia. congrats...

    ReplyDelete
  2. tingin sangat nak buat GA...tapi entah bila la hihi

    ReplyDelete
  3. It's great, i've read rich knowledge in here

    thank,

    ReplyDelete
  4. dapat lgi tak? adik saya nak ^^

    ReplyDelete