For You ^_^

Wednesday, April 25, 2012

Cik Bunny Rancang Buat Giveaway Senyap senyap?

Salam 1 Malaysia,

Cik Bunny sendiri dah seram baca tajuk entri ni. Sebelum entri ni muncul, nobody yang tahu sebenarnya awal2 lagi Cik Bunny dah rancang nak buat giveaway soon melainkan sponsor sendiri dan saksi yang tengok Cik Bunny minta sponsor ~hahaha

Dah 2 kali Cik Bunny anjurkan giveaway dan ni kali ke-3 Cik Bunny nak rancang buat giveaway lagi. Dah confirm ke? Yup memang dah confirm Cik Bunny nak buat giveaway yang ke3! Tapi untuk giveaway ni agak beza skit. Kalau nak tau giveaway kali ni mempunyai syarat yang PALING MUDAH berbanding giveaway2 Cik Bunny yang lepas. Sebab apa? sila baca entri ni sampai habis =.=*

Baru baru ni Cik Bunny terima tajaan dari Butikpinkku dan akhirnya sampai ke tangan Cik Bunny. Ada 5 tudung. Bab berapa pemenang tu terpulang pada Cik Bunny sendiri.


Hai Cik Bunny. Tak jemu lagi ke jadi penganjur giveaway/contest lagi? loh, sukahati akulah nak buat apa. Cuti kerja tak lama lagi. So, peluang banyak luangkan masa dengan blog. siapa tak nak hadiah free kan? =.=



Untuk pengetahuan korang, Cik Bunny hanya pick 2-3 sponsor saja so giveaway inilah yang paling sedikit amik sponsor. Lagi mudah lah peserta ikut syarat ^_^

Buat masa ni Cik Bunny dah ada sponsor barangan, voucher dan blog content. Cik Bunny cuma nak minta kepada sesiapa yang berminat sudi sponsor cash, ringgit Malaysia punya, boleh contact Cik Bunny di Facebook atau email: imafahima@yahoo.com . Disini Cik Bunny nak share kelebihan kepada yang sudi sponsor untuk giveaway Cik Bunny akan datang.


Kelebihan sponsor:
1. saya cuma cari 2-3 sponsor saja. jadi lebih memudahkan peserta ikut syarat. sbb kalo ramai sponsor, syarat lagi berat.
2. buat review.
3. tapak iklan free selama sebulan( pakej A)
4. peserta kena follow blog & like fanpage sponsor dll. (bergantung pd syarat permintaan sponsor samaada wajib @ tidak)
5. logo sponsor di banner giveaway.
6. target yang akan join: 500 peserta atau keatas.


Cik Bunny akan start buat giveaway secara rasmi pada 1 Mei 2012 iaitu hari cuti pekerja. Stay tuned.....
Instagram: @inspirebunny
Facebook: Inspirebunny [dot] blogspot
Twitter: @inspirebunny
Ask me/Advertorials: http://inspirebunny.blogspot.com/2011/03/ruang-tamu.html



12 comments:

  1. Nak sponsor header , tapi xtau lha CikBunny terima ke tak . :(

    ReplyDelete
  2. menarik ni. akak ade email ima. check la. :)

    ReplyDelete
  3. nak sponsor something , x tau lah bunny bunny nak ke tidak :D

    ReplyDelete
  4. hohohoho...insya-ALLAH akan join lagi

    ReplyDelete
  5. http://st0ryab0utprincess.blogspot.com/2012/04/1st-contest-by-akma-wany-mira.html

    tag awk

    ReplyDelete
  6. Tak saba nk join GA . . nanti dtg jenguk blog eyda ea klu dh rasmikan GA =)

    ReplyDelete
  7. eyda tag nme kamu
    http://eyda-nur.blogspot.com/2012/04/miaduniaku-1st-giveaway.html

    ReplyDelete
  8. akan ku join juge. mestiiiiii. hee.

    ReplyDelete