For You ^_^

Saturday, April 28, 2012

Jom UNDI sponsor pilihan untuk Giveaway Cik Bunny




Salam 1 Malaysia,
seperti yang dinyatakan dalam entri ini, hanya pilih seorang penaja sahaja yang terpilih berdasarkan undian tertinggi kecuali kalau ada sponsor dapat markah seri atau undian tiada sambutan.


Berikut adalah senarai butiran penaja yang diterima:

Sponsor Nombor 1
NMA Shop (sponsor baju couple untuk 1 pemenang) - gambar hadiah

Sponsor Nombor 2
Cik Lily (sponsor cash rm20 untuk 2 pemenang. Means RM10 seorang)

Sponsor Nombor 3
noorlina (sponsor topup RM5 untuk 1 pemenang)

Sponsor Nombor 4
Miss Amateur Cook (sponsor keychain & fridge magnet dari mesir setiap seorang untuk 3 pemenang)

Sponsor Nombor 5
HAZIATI ATIEY (sponsor Free Blog Design untuk 1 pemenang)

Sponsor Nombor 6
Pupel Liyana (sponsor Shawls Cotton Dwi Corak untuk 2 pemenang) - gambar hadiah

Sponsor Nombor 7
TehaaNFM (sponsor topup RM5 untuk 2 pemenang)

Sponsor Nombor 8
Misz MariA (sponsor 2 pcs Voucher KFC untuk 1 pemenang) - gambar hadiah

Sponsor Nombor 9
Fyza (sponsor keychain nama untuk 1 pemenang) - gambar hadiah

Sponsor Nombor 10
AmerCorner (sponsor buku komik: Kompilasi Lawak Campus untuk 1 pemenang)- gambar hadiah

Sponsor Nombor 11
Atirah Hayati (sponsor header untuk 3 pemenang) - gambar hadiah


Apa yang perlu korang buat ialah just undi penaja mana yang korang nak untuk giveaway Cik Bunny nanti.


How To Vote?
Tinggalkan komen dengan ayat ni, " Saya pilih sponsor nombor __" . Tu je. tak susah kan ^_^


Syarat Mengundi:
  1. mempunyai id follower / google account.
  2. boleh undi lebih dari seorang TAPI sekiranya undi lebih dari 3 sponsor, undian tersebut automatik tidak dikira. Tepat 3 sponsor tak pe.
  3. undi melalui komen entri ini sahaja. kat tempat lain tidak diterima.
  4. Undian akan dibuka selama 2 hari. Jadi undian ditutup pada 29 April 2012, pukul 8 malam. Selepas itu Cik Bunny akan disable comment untuk entri ni.
  5. Sebarang penipuan sepanjang undian dijalankan automatik tidak diterima.



Tips untuk menang?
share, share dan share entri ni tak kisah dengan cara apa skalipun. Jangan paksa orang mengundi sudah =p



GOOD LUCK ^_^

Instagram: @inspirebunny
Facebook: Inspirebunny [dot] blogspot
Twitter: @inspirebunny
Ask me/Advertorials: http://inspirebunny.blogspot.com/2011/03/ruang-tamu.html



44 comments:

  1. nak vote...nak vote...

    saya pilih sponsor nombor 10 & 9

    ReplyDelete
  2. nak vote ;p
    Saya pilih sponsor nombor 2 & 8 tauu.. :) hihihi

    ReplyDelete
  3. saya pilih sponsor no 8 dan 10 :D

    ReplyDelete
  4. Saya pilih sponsor nombor 1 , 2 , 4 ^^

    ReplyDelete
  5. Saya pilih sponsor nombor 10 & 11
    hihihihi

    ReplyDelete
  6. yaya pilih nombor 10 dan 1 :D

    ReplyDelete
  7. Saya pilih sponsor nombor 1, 10, 11. ;)

    ReplyDelete
  8. Saya pilih sponsor nombor 1, 6 dan 10
    :) best2 hadiahh

    ReplyDelete
  9. Nak undi sponsor no 10 dan 1 !

    ReplyDelete
  10. saya pilih sponsor nombor 1 & 2 :)

    ReplyDelete
  11. saya undi nombor 8 and 9 . hihi :DD

    ReplyDelete
  12. Saya pilih sponsor nombor 11

    ReplyDelete
  13. Saya pilih sponsor nombor 1, 8 dan 9 ^_^

    ReplyDelete
  14. Saya pilih sponsor nombor 1, 6 dan 10.

    ReplyDelete
  15. Saya pilih sponsor nombor 2,3 dan 9 ..

    ReplyDelete
  16. No. 11. Muktamad..!!

    Jemput dtg blos sy ye semua..hehe

    ReplyDelete
  17. nak undi jugekla.. no 1 la best . ^_^

    ReplyDelete