For You ^_^

Tuesday, April 24, 2012

Jumpa Di Facebook! =D

Salam 1 Malaysia,

Jumpa di Facebook? siapa? Nak tahu jawapannya sila baca sampai habis la~keke
Korang masih ingat tak bulan ni iaitu April 2012, setiap minggu Cik Bunny buat entry mengenai Anjung Streamyx? Kalau tak ingat atau tak tau boleh rujuk di bawah ni:

First Entry: Tips: Susah Sangat Ke Nak "Daftar" Internet?
Second Entry: Jom Kita ber-Unifi
Third Entry: Info: Streamyx Bukan Sekadar Untuk Pengguna Biasa?
Fourth Entry: Entri ni la =p


Untuk pengetahuan umum, Anjung Streamyx merupakan laman pendaftaran talian internet yang beroperasi di atas talian. Proses pendaftaran hanya perlu dibuat di laman web tanpa perlu kemana-mana sehingga anda memperolehi talian internet anda.

Tanpa permohonan talian internet dah tentu la susah nak layari internet. So, kepada sesiapa yang mengalami masalah pemohonan talian internet atau pertanyaan boleh jumpa Anjung Streamyx di Facebook. Pada Anjung Streamyx, fungsi facebook sebagai Kaunter Internet Online bukan sahaja untuk pemohonan talian internet malah untuk menyampaikan maklumat berkaitan promosi, dan sebagainya dengan pantas. Dan juga sebagai medium interaksi dengan Anjung Streamyx. Jadi, sekiranya korang susah nak contact Anjung Streamyx melalui email, korang boleh contact Anjung Streamyx di facebook.atau

https://www.facebook.com/anjungstreamyx

Jangan lupa like tau ^_^
Kalau korang tak nak post kat wall, jangan risau. Korang boleh hubungi Anjung Streamyx dengan menghantar mesej terus kepada Anjung Streamyx melalui laman facebook ini. korang hanya perlu klik butang mesej yang seperti dibawah gambar ini. Mudah kan?
Facebook Anjung Streamyx

Kaunter Internet Online - Daftar Streamyx, UNIFI dan Celcom Broadband anda secara online di sini dengan PERCUMA Layari: http://www.anjungstreamyx.com/


Description
Anjung Streamyx menyediakan perkhidmatan pendaftaran dan upgrade Streamyx secara online.

Tidak terhad kepada perkhidmatan Streamyx, kami juga menawarkan pendaftaran bagi Celcom Broadband dan UNIFI. Anda boleh mendaftar dengan mengisi borang yang disediakan.

Pendaftaran melalui Anjung Streamyx adalah PERCUMA tanpa sebarang bayaran yang dikenakan oleh pihak kami.

Sebarang pertanyaan yang berkaitan boleh menggunakan borang di blog kami atau terus ke facebook. Kami akan memberi respon.

Layari blog kami untuk mengisi borang online dan mengetahui promosi terbaru.

Penafian:

1. Anjung Streamyx HANYA menguruskan perkara yang berkaitan dengan permohonan talian internet sahaja. Mana-mana masalah yang berkaitan selain dari ini, kami tidak dapat memberi respon dengan tepat. Sila hubungi talian 100 bagi mendapatkan maklumat lanjut.

2. Pakej Streamyx Cool UniPack TIDAK lagi ditawarkan oleh TM kepada pelajar, pakej Streamyx untuk pelajar adalah pakej Streamyx GradPack. Harap Maklum.


P/S: Disable comment. Sebarang pertanyaan atau komen mengenai permohonan talian internet, sila ke http://anjungstreamyx.com/hubungi-kami atau https://www.facebook.com/anjungstreamyx

Instagram: @inspirebunny
Facebook: Inspirebunny [dot] blogspot
Twitter: @inspirebunny
Ask me/Advertorials: http://inspirebunny.blogspot.com/2011/03/ruang-tamu.html