For You ^_^

Monday, May 7, 2012

50 Soalan untuk Pemilik Blog InspireBunny

Salam 1 Malaysia,
dah lama tak share pasal diri sendiri di blog sendiri. Leka layan giveaway, promote,promote dan promote. So ambil kesempatan nak curi sedikit masa untuk memperkenalkan diri lebih mendalam skit dengan random question. Cik Bunny tak kisah apa orang kata, dah nama tu blog aku jadi sukahati akulah nak tulis apa janji aku tak kacau orang.

Gambar dicedok dari facebook sendiri
  1. Nama: Fahima (harap maaf jika full name dirahsiakan)
  2. Umur: 20 (2012)
  3. Birthday: a last day of a year.
  4. Sekolah: Hello Kitty school ~wink
  5. Blood type: A (errrr not confirm yet =.=)
  6. Start blogging: kalau sanggup, sila cari entri pertama saya.
  7. Nama samaran di Blog: Cik Bunny (but it's better you call me Fahima)
  8. Hobi: suka bagi banyak latihan untuk murid2.
  9. Bakat lain: buat simple handmade tapi kreatif. Semua handmade dijual di Bunny Inspired.
  10. Personality: seorang yang tak banyak cakap.
  11. warna kegemaran: soft blue dan hitam
  12. most memorable childhood memory: bela arnab yang bernama Bunny bersama pasangannya. The best part is dapat banyak anak arnab comel.
  13. Your biggest complaint currently: blander rosak. Bila pakai, bunyi sememangnya wadefak.
  14. Ideal husband: romantik dan berpimpinan sampai syurga(most important).
  15. Buah buahan kegemaran: strawberi dan anggur.
  16. sayur sayuran kegemaran: sayur kubis, broccoli and Carrot!!
  17. Nombor kegemaran: 9
  18. Perkara yang paling membuat anda stress: Bila line tenet mengalahkan siput.
  19. Your mood right now: Happy bila ada orang sudi baca entri ni sampai habis.
  20. Perkara yang perlu anda buat sekarang: Tengah fikir nak buat entri pasal apa pasni.
  21. ciri kanak2 yang anda suka: periang bukan nakal.
  22. Food you like: Ayam
  23. Food you don’t like: Ikan
  24. Filem yang membuat anda sedih: apa saja movie yang dikatakan sedih, so sedihlah.
  25. Drama yang paling berjaya menarik perhatian anda: buat masa ni drama Antara Garisan.
  26. Muzik kegemaran: instrumental dan harmoni
  27. Harapan masa depan: Nak gi Seoul, Korea with my family.
  28. Perkara yang menyebabkan anda mudah ketawa: Troll face
  29. Tinggal di mana? : Bin2lu, Sarawak
  30. Jika anda memiliki RM1 juta: bersyukur tapi yang penting halal punya.
  31. Destressing methods: watching bubzbeauty video
  32. What you want to learn: Everything in the world.
  33. Apakah perasaan anda bila anda benci diri sendiri: setiap kali saya benci diri sendiri, saya masih sayang diri sendiri (apeka =.=)
  34. About relationships before marriage: tak perlu sebar lebih2 kat fb dan blog.
  35. Prinsip hidup: baca quote kat header blog ni.
  36. Precious friends: Pembaca paling setia ditambah ikhlas di blog ni.
  37. Favorite drink: Vitegen dan Milo.
  38. Hadiah hari jadi yang paling berharga: sihat dan ceria selalu.
  39. Haiwan Kegemaran: First, arnab. Second, kucing. Third, apa saja haiwan yang jinak dan comel.
  40. Haiwan yang paling anda fobia: anything haiwan berbisa.
  41. Cuaca kegemaran di Malaysia: cuaca sejuk.
  42. Pemandangan yang buat anda tertarik: sunset.
  43. Luar Negara yang ingin anda melancong: Seoul, Korea!
  44. If the world was to come to an end tomorrow: banyak2 bertaubat dan minta maaf kat semua orang jika saya pernah buat silap.
  45. Harapan paling besar setiap masa: saya harap sebelum terlambat, semua orang terima kemaafan jika saya pernah buat silap .
  46. E-mail: cari kat sidebar blog ni
  47. Idea asal entri ini: thanks to Donghae oppa
  48. Soalan paling disukai: soalan nombor 38
  49. Soalan paling seram: soalan nombor 42
  50. Last word: Terima kasih atas sudi baca entri ni.

P/S:
  • anda boleh copy semua soalan dalam entri ni tapi jangan lupa kredit to my name sebagai idea asal entri ni.
  • kepada sesiapa yang nak tanya apa2 soalan kat Cik Bunny atau ingin buat sesi temuramah secara online untuk entri blog anda boleh contact Cik Bunny melalui facebook: https://www.facebook.com/inspirasi.fai atau email: imafahima@yahoo.com

Instagram: @inspirebunny
Facebook: Inspirebunny [dot] blogspot
Twitter: @inspirebunny
Ask me/Advertorials: http://inspirebunny.blogspot.com/2011/03/ruang-tamu.html



12 comments:

  1. nak tanya lagi ney...

    dh ada bf belum?? bila nak kwin??

    hihihihi.

    soalan cepumas :p

    ReplyDelete
  2. @Farra
    tau x pe =p

    @Azza Afdzal
    still single so tak tau bila nak kawin >.<

    ReplyDelete
  3. wah...hmpir cmplte 2...bole gna tok knl owner..hehe ^_^

    ReplyDelete
  4. tambah lagi 50 jadi 100. hee.

    ReplyDelete
  5. mak oi banyak soalannya heheheh

    ReplyDelete
  6. nama anak murid ktk paling comel?

    ReplyDelete
  7. done.. hehe comel ic kat atas tu

    ReplyDelete
  8. hai saya asyiqin haulisah *lambai lambai.

    ReplyDelete
  9. sunset ! give me 5 ! aku pon suke, :D

    ReplyDelete