For You ^_^

Thursday, May 24, 2012

Beauty Review: 3 Dermafal Berbeza Tapi TERBAIK

Assalamualaikum dan hi,

Apa itu Dermafal? Aduhai kalau tak baca sampai habis macam mana nak tau apa itu Dermafal =p

Memperkenalkan 3 produk baru di pasaran jenama DERMAFAL yang juga adik-beradik dengan NOREFAL Vit E Softgel.. ^^
Ada 3 warna untuk membezakan function/benefit dermafal ni..

Warna Oren - For Whitening
Warna Kuning - For Firming
Warna Pink - For Moisturizing

Mana yang paling BEST??
Warna Oren paling best! 3 vitamin dah ada dalam 1 kapsul..
Dalam 1 botol ada 60 cap dan tahan untuk 2 bulan, guna sekali sehari pada waktu malam untuk dapatkan kulit yang cantik dan berseri..

Ekstrak plasenta biri-biri mengandungi sumber nutrien yang kaya, termasuk sitokin bioaktif dan faktor pertumbuhan semula sel kulit. Elemen-elemen ini yang diperkayakan boleh membantu meremajakan sel-sel kulit kusam dan mencergaskan semula keanjalan kulit, menawarkan anda kulit yang lebih cerah dan kelihatan lebih muda.

Manfaat plasenta
* Ciri-ciri anti-penuaan
Mengandungi 30 jenis asid amino, peptida kompleks, vitamin, saccharides, asid nucleic, beratus-ratus galian, enzim dan faktor pertumbuhan.
Ini adalah penting untuk mengaktifkan dan menjana semula fibroblast cell yang akhirnya membawa faedah pada kulit yang firm, anjal, pengurangan kedutan, mencerahkan jeragat & meremajakan sel-sel kulit kusam.

* Memulihkan kulit akibat cahaya matahari
Mengandungi humectant factors yang menarik dan memegang molekul air kepada kulit. Kehadiran lembapan adalah penting untuk kulit yang cantik dan muda.
Humectant juga berkesan dalam mencegah kehilangan lembapan selepas pendedahan kulit terhadap cahaya matahari dan air-cond.

* Membantu pemulihan kulit
Mengandungi peptida & faktor pertumbuhan yang memberikan bantuan dan pemulihan yang lebih cepat daripada kerosakan UV, eritema (kemerahan), bengkak (edema), penebalan kulit, kedutan, kesan regangan dan parut.
Dengan penggunaan berterusan, Dermafal mengembalikan tahap lembapan optimum kulit dan meningkatkan keanjalan di samping mengurangkan garis-garis halus dan kedutan. Jeragat & parut jerawat akan berkurangan dan ia membawa kembali kulit yang cantik.

Produk ni dan norefal adalah di bawah 1 company.. cuma DERMAFAL Placenta Serum + Vitamin A, C & E lagi best!
HIGHLY RECOMMENDED!
DERMAFAL - Placenta Serum Complex With Vitamin A,C & Vitamin E

10 biji - RM 28
20 biji - RM 54
30 biji - RM 80
60 biji - RM 135

Diperkuat dengan vitamin c, formula hebat ini mengandungi keupayaan sebagai agen pemulihan seperti juga merawat kulit kusam & pemulihan keanjalan kulit menawarkan anda kulit yang lebih cerah dan lebih muda. Apabila digunakan setiap hari, ia membantu kulit anda menjadi putih.

• mencerahkan kulit kusam
• Mengurangkan kedut dan garis-garis halus
• menentang penampilan penuaan
• rawatan untuk kulit yang lebih muda, cerah dan sihat

Vitamin c dikenali untuk menghadkan kesan kemusnahan radikal bebas melalui aktiviti antioksidan. Ia adalah penting untuk biosynthesis kolagen, satu komponen penting untuk mengekalkan kulit yang sihat. Vitamin c memainkan peranan yang penting dalam mengurangkan kesan parut.

Cara Guna :
- Pulas capsule atau boleh menggunakan jarum yang bersih atau gunting yang bersih

- Sapu pada tempat yang dikehendaki/wajah/leher


Waktu Guna :

- Malam, sebelum tidur

- Jika mahu kesan yang maksima, boleh digunakan siang dan malam (optional)

*UNTUK KEGUNAAN LUARAN SAHAJA, BUKAN UNTUK DIMAKAN

2 Produk Dermafal yang lain;
DERMAFAL - Placenta Serum Complex With Royal Jelly + Vitamin E

10 biji - RM 28
20 biji - RM 54
30 biji - RM 80
60 biji - RM 135

Diperkayakan dengan royal jelly & vitamin E adalah penyelesaian yang terbaik bagi merawat penuaan kulit. Formula yang hebat mengandungi keupayaan pemuliha. Ia juga bertindak sebagai penstabil untuk menangani kesan perubahan iklim dan suhu yang merosakkan. Apabila digunakan setiap hari, ia membantu kulit anda berasa lebih muda dan sihat.


• Mengurangkan kedut dan garis-garis halus
• Menstabilkan kulit daripada perubahan suhu yang merosakkan
• rawatan untuk kulit yang lebih muda dan sihat

Royal jelly adalah terdiri daripada komponen seperti vitamin B - Complex, vitamin B & B6 dan juga unsur mineral dan enzim. Royal Jelly mempunyai anti bakteria dan anti radang yang biasa digunakan dalam kebanyakan produk kosmetik.
DERMAFAL - Placenta Serum Complex With Squalene & Vitamin E

10 biji - RM 25
20 biji - RM 48
30 biji - RM 70
60 biji - RM 115

Diperkuat dengan squalene dan vitamin E, ia adalah penyelesaian pelembap yang dirumus khas untuk membantu mengembalikan kelembapan kulit juga pulih dari sunburn dan kecelaan pada kulit. Apabila digunakan setiap hari, ia akan membantu kulit anda berasa muda dan dihidupkan semula.

• menyimpan semula kelembapan kulit
• merawat kecelaan pada kulit / luka
• Meningkatkan keanjalan kulit dan mengurangkan kedutan

Squalene adalah sebatian organik semulajadi yang diperolehi dalam kepekatan tinggi daripada hati ikan yu. Ia berfungsi untuk melembutkan dan melindungi kulit. Sifat-sifat antioksidan adalah sangat berfaedah. Ia digunakan sebagai pelembap semula jadi kerana ia menembusi kulit dengan cepat tanpa meninggalkan rasa berminyak. Tiada toksik dan dengan itu tidak merengsa kulit sensitif.P/S: Disable comment. Sebarang pertanyaan atau komen mengenai DERMAFAL, sila ke http://www.qesahqasehqmaridh.com atau http://www.qmaeshop.com/contact
Instagram: @inspirebunny
Facebook: Inspirebunny [dot] blogspot
Twitter: @inspirebunny
Ask me/Advertorials: http://inspirebunny.blogspot.com/2011/03/ruang-tamu.html