For You ^_^

Tuesday, May 22, 2012

Bila "Makhluk Comel" Masuk Rumah

Assalamualaikum dan hi,

Ni bukan cerita seram ye. Ini cerita pasal makhluk comel dibawa masuk rumah. *Apesal skema sangat ayat aku nih =.= Perempuan memang suka apa saja yang dikatakan comel. Apatah lagi sekarang ni Cik Bunny makin lama makin geram tengok si makhluk comel yang dimaksudkan ada kat bawah ni:


Kucing yang bertompok tu namanya Comel dan kucing ala2 Garfield tu namanya Kitty. Kedua-duanya tersangatlah manja especially bila dah lapar nak minta makan bunyi bukan main lagi mengalahkan Hello Kitty .

Masa tu my mom nak cuci kandang diorang. So mereka dibawa masuk rumah. Apalagi meraung-raung nak cari ibu. Nak main dengan diorang pon susah. Manja sangat






mandi time! Oh, Kitty. sampai bila kau nak berhenti takut dengan air =.=*


Photo candid si comel menjerit cari ibunya.... Nak copy? minum kopi dulu barulah copy ok ~hehe


P/S: Baru kami prasan yang mereka ni nampak macam bukan kucing biasa. Bulu lebat hampir seiras kucing parsi. Jangan2 bapanya juga kucing parsi yang tinggal kat rumah jiran tuh
Instagram: @inspirebunny
Facebook: Inspirebunny [dot] blogspot
Twitter: @inspirebunny
Ask me/Advertorials: http://inspirebunny.blogspot.com/2011/03/ruang-tamu.html



20 comments:

  1. Alolo comelnya diorang. Kecik-kecik rasa macam nak penyek-penyek je. Ehh lupa pulak dinie ni takut kucing. Hahaha. Tapi siryes cute sangat! :D

    ReplyDelete
  2. hha ..mata dia sakit tuh ..tarok ubat cik bunny .ok ? hehe ..

    ReplyDelete
  3. @Syuhada Nasya, @Gadis & @restu bulan mish miera
    memang comel tak terkata ~keke

    @Ardini Izzati
    kalau takut, beranikan =p

    @SP (spudinpunya)
    skarang mata dia dah ok =)

    ReplyDelete
  4. mak ai, comel sangat ar kucing 2 tu.. lama dah tak bela kucing sejak ada anak ni..

    ReplyDelete
  5. ala tomeiii nyaaa.. nak yang colour oren tu boleee?

    ReplyDelete
  6. aloh loh loh, comelnya. geram kita.

    ReplyDelete
  7. ala,, tomey2nye. geramm. hoho hoho ho ;D ~http://ciknisyaschewlala.blogspot.com/~

    ReplyDelete
  8. Chumey sungguh
    Dah le memang gile kucing
    Lama tak dapat kittens sebab mummy Yaya dah dikasi
    Serius chumey your kittens!
    Amik gambar jangan pakai flash ye sebab boleh menyebabkan kucing sakit...
    Kisses for the kittens
    Baca Entry Ini. TQ

    ReplyDelete
  9. tomei tomei jew si kecik tu.. hehehe

    ReplyDelete
  10. ololo...comey nya mereka berdua.

    ReplyDelete