For You ^_^

Wednesday, June 6, 2012

Dapat Mug Comel, Terima Kasih Heartbeat!

Salam 1 Malaysia,

Kali pertama Cik Bunny cuba order secara online di Heartbeat.my dan Alhamdullilah akhirnya dah sampai ke tangan Cik Bunny. Bukan saja first time shopping online kat Heartbeat.my , malah first time Cik Bunny dapat photo mug sendiri.


gambar sendiri dicedok dari blog sendiri ~muekekeke


Siap letak my real name dan blog, kawaii....




For me, this mug is so kawaii. Apa yang lagi best servis Heartbeat tersangat terbaik, pantas dan efisien. Kualiti warna gambar yang Cik Bunny design sendiri untuk mug tersangatlah clear dan langsung tiada sebarang blur. Apatah lagi 100% langsung tidak rosak atau pecah lepas mug tu dah sampai ke rumah Cik Bunny. GOOD JOB, Heartbeat! Jadi, lepas ni Cik Bunny nak order items kat Heartbeat lagi =D



Last word,


So, kepada sesiapa yang berminat nak order gift atau nak free gift yang comel + cantik jemput join Heartbeat.
Instagram: @inspirebunny
Facebook: Inspirebunny [dot] blogspot
Twitter: @inspirebunny
Ask me/Advertorials: http://inspirebunny.blogspot.com/2011/03/ruang-tamu.html



16 comments:

  1. sy mnat yg mug magic tu.perghh..awesome.tpi x bli lgi laa.hehe,

    ReplyDelete
  2. comel nyaaa...syg nk pkai tu..heeee..

    ReplyDelete
  3. teringin jugak nak order,, hehe

    ReplyDelete
  4. Menarik betul entri ni..Buat sy pun rasa nak cuba dapatkan mug dengan wajah sendri...tahniah...

    Buat Duit Tanpa Modal Dengan Says

    ReplyDelete
  5. commelnyer mug tu, kaler pn cantek..

    psst : tingin gak nk adew mug gmbo sndiri..

    nk oda nk oda nk oda.. uwaaa

    ReplyDelete
  6. Cik bunny, saya tag awak join GA ni, jom :)
    http://aisyahfauzoli93.blogspot.com/2012/05/1st-giveaway-by-iena-eliena.html

    ReplyDelete
  7. siap ade mbar lgi mug tu..

    ReplyDelete
  8. akak ,nanti saya nak buat lomo giveaway..akak boleh tolong sponsor lomo camera x ? kalau boleh , tolong la sponsor ye..TQ..Hope Akak Jawab :)

    ReplyDelete
  9. Visit back yaa , Wah cik bunny canti' kali :D

    ReplyDelete
  10. untunglahhhh cik bunny. mug siap ade address blog. :)

    ReplyDelete