For You ^_^

Thursday, May 10, 2012

Demam Rindu Zaman Kanak Kanak?

Assalamualaikum dan hye,

Persoalan yang tiada berkaitan dengan filem ongbak rindu atau seangkatan dengannya. Sebenarnya malu nak share entri ni. Entah mengapa rindu sangat di usia kecik2 comel dulu sampai buat entri ni.


Aku masih ingat mak bilang, waktu aku kecik2 dulu, akulah yang paling susah nak pandai berjalan. Ramai yang berusaha nak buat aku sampai pandai berjalan tapi masih belum ada perubahan. Satu hari, sebelum matahari muncul, aku dibawa keluar dan aku didukung oleh mak bapa untuk cuba berjalan di atas embun. Akhirnya berjaya juga. Sejak hari itu, apalagi Im be a kid like a kid. Adeh, tetiba bajet karangan bukan upsr.



Kalau tak silap, gambar kat bawah ni diambil sekitar tahun 1998. Masa tu umur aku 6 tahun.



Uniform tadika serba lengkap. Gambar nampak blur? nak lebih jelas lagi? cer tengok gambar seterusnya


Dicedok dari sijil Tadika Hikmah bukan sijil lahir. Harap maklum =p




KINI
(2012)


Dewasakini. Ada nampak macam cikgu garang tak? haha >.<

Instagram: @inspirebunny
Facebook: Inspirebunny [dot] blogspot
Twitter: @inspirebunny
Ask me/Advertorials: http://inspirebunny.blogspot.com/2011/03/ruang-tamu.html



16 comments:

  1. rindu nak main mcm zaman kanak2 dulu hihihi

    ReplyDelete
  2. zaman knk2 adlh zaman yg plg best..kan2...=)

    ReplyDelete
  3. setuju! zaman kanak kanak paling best


    kami follow blog ni
    dari group "port blogger"


    belog ni, amal tengok tak ade HEARTBEAT
    HEARTBEAT tu macam nuffnang, boleh dapat duit even dengan blog
    meyh tengok tuto yang amal buat
    http://sayacikamal.blogspot.com/2012/05/cara-daftar-heartbeat.html
    *tak ganggu status BE nuffnang

    ReplyDelete
  4. tomey a cik bunny tym kecik....masa besar ni ada gak la cam garang sssiiiikittt...=p

    ReplyDelete
  5. tomey a cik bunny tym kecik....masa besar ni ada gak la cam garang sssiiiikittt...=p

    ReplyDelete
  6. rindu zmn knk2...xpyh pk mcm2 + xda mslh pon cm skrg...hehe ^_^

    ReplyDelete
  7. muka nampak matang.. lupa nak ckp.. tahniah la menang earphone toshiba dr en ben

    ReplyDelete
  8. tahniah cik bunny memang earphone toshiba ben tu :)

    ReplyDelete
  9. Teringat Zaman kanak-kanak

    ReplyDelete
  10. masa kecik comel..dah besar manis..:)

    ReplyDelete
  11.  JOM MENONTON ,BERNAMA TV TV1 ,TV2,TVi,TV3,NTV7,8TV,TV9 alhijrahtv ,emastv,Astro Ceria ,Astro Prima ,Astro Oasis ,Astro Box Office Movie ,hbo movie,star plus,national geografi,net geo, discovery channel ,AXN BEYOND HD,Bloomberg Tv,Cinamax,dan banyak lagi  DI http://vecasts.blogspot.com/2011/10/malaysia-tv-online-watch-malaysia-tv.html  menonton secra percuma tak perlu daftar dan x perlu bayar
    TERDAPAT JUGA LEBIH 207 BUAH SIARAN RADIO ONLINE BOLEH DI DENGARI SECARA LIVE DI SINI jom terjahhhhhhhhhhhhh ,maklumat penting,ada ketikanya sesetengah saluran tidak beroperasi kerana masaalah server down atau pun offline,Terdapat juga pelbagai siaran radio dan tv dari pelbagai negara di sini live hanya untuk anda,terdapat juga pelbagai siaran telivisi dan radio online indonesia di sini..

    ReplyDelete
  12. huhu
    kcik2 comell
    da besr makin cntik
    hehe

    ReplyDelete
  13. tang kening tu same. mahal tu kan. ;)

    ReplyDelete