For You ^_^

Wednesday, May 2, 2012

[Entry Bergambar] Picnic Bersama Rakan Facebook VS Shooting

Salam 1 Malaysia,
Lepas penat blogwalking ajak blogger2 lain join giveaway Cik Bunny, Penganjur dah plan nak buat picnic bersama rakan2 facebooknya pada hari cuti pekerja. kat Tanjung Batu, Bintulu. Nampak macam best. So, Cik Bunny pon join picnic diorang. Dapat jugak bertemu rakan2 fb.



Mulakan hari dengan heart cup ~keke



Muka owner blog ni semestinya wajib letak =p


Yang pakai baju pink angry bird itulah penganjur picnic ni. Sambil promote sos megi, cola dan spirte secara percuma =,=


siap ada kek lagi ~weeeee


cubaan membunuh memotong kek dengan penuh excited kononnya.



sempat berpose lagi. kang bbq hangus plak XD


Picnic bukan setakat bertemu dengan rakan fb, malah apa yang lagi best ialah buat magic show sambil shooting untuk upload kat youtube nanti.




milik siapakah ini....







jadi camerawoman pulak dah =.=

magic bukan untuk diri mahupun rakan fb. Nak lagi ramai? ha, amik kau! XD




Lepas tu, mood nak gi jalan2 sambil makan angin di sekitar pantai bersama adik Cik Bunny.



Takda motif


Bukan piring terbang. harap maklum =,=



Sedar atau tidak, hari pon dah malam, tapi masih syok berpicnic lagi.

Suasana sebelum malam



muka orang penat tapi yang penting best!

Setakat ni video ni je sempat buat. Sebenarnya ada lagi. Just tunggu di entri seterusnya =p
jom tengok



Rakan Facebook yang terlibat:
Eaja Afreaza (Penganjur)
Inspirasi Fai (aku lettew)
Ben Magickstarz
Shafeeque Da Greats
Socket Tiga
B Boy Chin Chai (Atai)
Nana Lyana
Faizal Airbrusher
Putera Arif

dan ramai lagi yang CB belum sempat listkan. Tak larat nak list sampai habis =.="

P/S: Picnic bersama rakan blogger? Cik Bunny rasa tak ramai blogger di Sarawak =(
Instagram: @inspirebunny
Facebook: Inspirebunny [dot] blogspot
Twitter: @inspirebunny
Ask me/Advertorials: http://inspirebunny.blogspot.com/2011/03/ruang-tamu.html



7 comments:

  1. fuhh ramainye....

    meriah kan he..23x

    eh nampak kamu nie seorang yang simple mimple...

    ReplyDelete
  2. @Bro Framestone
    simple is more better than lebih2~ hahaha

    ReplyDelete
  3. wawawawa. bestnyeee. ku berkenalan di laman mukamuku. hehe. bile nak dtg semenanjung cik bunny?

    ReplyDelete
  4. @9n0L4
    Insyaallah kalau ada rezeki Cik Bunny dtg semenanjung. dah lama tak gi sana =,=

    ReplyDelete
  5. bestnya dapat gather ramai2 camtu.memang meriah

    ReplyDelete
  6. sedapnya kek coklat tu...

    yummmyyyyy

    ReplyDelete