For You ^_^

Wednesday, May 16, 2012

Hari Guru, Terkedu Tengok Gambar ni!

Assalamualaikun dan hi,

Gambar? gambar ape? kalau tak baca entri ni sampai habis macam mana nak tau gambar ape

Sebelum itu Cik Bunny nak ucapkan Selamat Hari Guru untuk 16 May 2012 kepada semua yang bergelar guru dan benar2 guru. Padahal Cik Bunny sendiri pon officially dah jadi guru for junior students. *nampak sangat muka orang mintak wish hahaha.


Sempena Hari Guru yang indah ni, Cik Bunny nak share gambar-gambar keindahan di Tokyo. Eh, ada kaitan ke? lantaklah! Tetiba je nak promote Tokyo plak. Tapi jangan salah faham ye Cik Bunny bukan kat Tokyo, nak pergi pon dalam mimpi je ~hehe

CPN_MY_13977_PYO0212017_tokyo1

CPN_MY_13978_PYO0212017_tokyo2

CPN_MY_13979_PYO0212017_tokyo3

CPN_MY_13980_PYO0212017_tokyo4

CPN_MY_13981_PYO0212017_tokyo5

CPN_MY_13982_PYO0212017_tokyo6

CPN_MY_13983_PYO0212017_tokyo07

CPN_MY_13984_PYO0212017_Carabobo

CPN_MY_13985_PYO0212017_tokyo

CPN_MY_13986_PYO0212017_Mount_Fuji_Japan_02


Kalau setakat tengok gambar saja memang tak cukup. Nak lebih real lagi boleh cari DI SINI.
So, apa pandangan korang mengenai gambar2 diatas?
Instagram: @inspirebunny
Facebook: Inspirebunny [dot] blogspot
Twitter: @inspirebunny
Ask me/Advertorials: http://inspirebunny.blogspot.com/2011/03/ruang-tamu.html



12 comments:

  1. Wow . bile entah dapat pergi Jepun nie ..

    ReplyDelete
  2. sangat2 cantik.. dalam mimpi jer la dapat g sana..

    ReplyDelete
  3. Selamat hari guru cik bunny :)
    Teringin juga nak ke sana.

    ReplyDelete
  4. salah satu negara idamanku untuk jejak kan kaki.. negara ultraman ni la.. hehe

    ReplyDelete
  5. @Ummi Iman
    terima kasih =)

    @Taufiq Arifin
    tau x pe ~hahaha

    ReplyDelete
  6. beauty of the city does not depend on the city's appearance but the citizen's attitude.

    btw,tokyo is a nice town:)

    ReplyDelete
  7. ermm .. bila la leh sampai sini ni :p

    ReplyDelete
  8. yg part musim sakura tu
    memg cntikk :D

    ReplyDelete
  9. Sy BW sini ye.Senyum-senyum selalu.ble solehah tgk pic ni,solehah tringatkan pkwe solehah.harap2 dy elok di sana.

    ReplyDelete
  10. join contest saya
    http://nurjamal83.blogspot.com/2012/05/contest-selamat-hari-guru.html

    ReplyDelete
  11. satu perkataan je nak cakap. ohsem! ;)

    ReplyDelete