For You ^_^

Wednesday, May 16, 2012

Ini Bukan Kamera Lomo

Assalamualaikum dan hi,
Sekarang ni dah ramai yang sukakan kamera lomo. Kamera lain seperti film-SLR, DSLR, digital compact camera, semi-pro camera, camera phone dll sudah menjadi kebiasaan sekarang.

Korang masih ingat tak nama dan jenis kamera yang pernah korang guna sekitar tahun 2002 or kebawah? Tak tau la 13 taun kebawah dapat tak jawab soklan ni ~hehe

Masa Cik Bunny kecik2 dulu, my family amik gambar guna kamera Canon Prima BF-7 . Sampai sekarang Cik Bunny masih simpan kamera ni sebagai kenangan. walaupun dah tak pakai kamera ni tapi dia masih elok lagi dan boleh digunakan. Kalau tak silap, kamera ni dah hampir sepuluh tahun.

Ladies n gentleman......presenting to you...*speaking omputih konon =p


Canon Prima BF-7

masih boleh guna cuma film tak beli lagi =.=



Kalau nak beli kamera camni memang susah nak cari kat mana2 http://3.bp.blogspot.com/_d0X-8VUIbH8/TP6pr2MX6_I/AAAAAAAAAAo/tvgEf0hSgf0/S45/75378-TrollFace.png
Instagram: @inspirebunny
Facebook: Inspirebunny [dot] blogspot
Twitter: @inspirebunny
Ask me/Advertorials: http://inspirebunny.blogspot.com/2011/03/ruang-tamu.html



8 comments:

  1. camera ney dh lama tak pakai...so apa lagi jadi sarang semut la hahahaha

    ReplyDelete
  2. hehe lama dah tak jumpa camera mcm ni .

    ReplyDelete
  3. @azza
    @ain
    a'ah..rindu kamera ni...wuuuuu =.=

    ReplyDelete
  4. saya pun prnah ada ni dulu .. pastu dah bg kat org :(

    ReplyDelete
  5. hihihi nostalgia sungguh .. lama dah tak guna & tak tgk kamera ni :p

    ReplyDelete
  6. camera zaman skola rendah! mse tu nk amik gamba kne btul2 ready sbb bukn main bole delete2 mcm digital camera skrg ni ^.^

    *p/s: blogwalking.. followed your blog!

    ReplyDelete
  7. mmg nostalgia gile kamera ni. ade jugak tapi yang latest sikit dari yang ni. ;)

    ReplyDelete