For You ^_^

Wednesday, May 30, 2012

Tahan Nafsu Sebelum Puasa

Assalamualaikum dan hi,

Sedar tak sedar bulan Ramadhan tahun ni semakin lama semakin dekat dengan kita. Apalagi kena ready dari A sampai Z. Ready apemende? makan sana makan sini. Lepas makan pon nak makan lagi. Nak elak diri dari gastrik kononya. Especially bila berdepan dengan chicken. "Oh chicken, janganlah engkau cuba cuba nak tackle aku sepanjang bulan puasa nanti ". ceh, sampai bila2 pon chicken takkan dengar cakap aku =.="

Dah lapar nak pergi beli pizzahut online. Tak perlu susah payah pergi kedai pizzahut beratur panjang. Apatah lagi caj minyak motor *tu pon berkira jugak ka =.="


Tengok cover punya kotak pon rasa nak call minta order lagi. Jap, fikir duit dulu baru order =p




Korang nak pizzahut ini tak? kalau nak jom ke laman Pizza Hut Malaysia: http://www.pizzahut.com.my Tapi korang yang bayar! XD
Nasib baikla share gambar ni sebelum menjelang bulan puasa =p


P/S: Next target, Hari Gawai....
Instagram: @inspirebunny
Facebook: Inspirebunny [dot] blogspot
Twitter: @inspirebunny
Ask me/Advertorials: http://inspirebunny.blogspot.com/2011/03/ruang-tamu.html



4 comments: