For You ^_^

Tuesday, May 8, 2012

[UPDATE] Seminggu Selepas Exclusive Giveaway By Cik Bunny



Salam 1 Malaysia,
Selepas seminggu giveaway dijalankan, Alhamdullilah sebanyak 200++ penyertaan diterima. Itupun sebab masa tu Cik Bunny rajin promote giveaway ni. Minggu ni tak tau la mood nak blogwalking lagi ke tak sebab Cik Bunny dah mula sibuk dengan urusan kerja apatah lagi cari idea untuk handmade craft terbaru di Bunny Inspired nanti. So, mungkin hujung minggu ni kot nak blogwalking lagi. Lagipun giveaway ni akan ditutup sekiranya lebih dari 500 penyertaan. Harap semuanya berjalan dengan lancar.

Kepada yang dah join giveaway ni, Cik Bunny nak ucapkan jutaan terima kasih atas sudi join giveaway ni. Kepada yang belum join tu, jemput2 la join giveaway di sini: Exclusive Giveaway By Cik Bunny atau klik banner kat atas tu. Lagi satu, kepada peserta yang dah join tapi masih belum ikut syarat tu cepat2 buat k sebelum tarikh tutup. Kalau tak, pepaham jela kemenangan akan ditarik balik sebab tak ikut syarat.


Minggu lepas Cik Bunny sempat buat reben handmade. Sebenarnya ni kali pertama Cik Bunny buat simple accessories ni. Walaupun sempat pun menjadi juga. Harap korang suka =)



Red Purple Ribbon Brooch
Colour: Red and Purple
Product Code:
RB1
Harga: RM3 each
Status: *3 in stock

this ribbon brooch with black button and normal pin. sesuai dipakai as accessories shawl dan lain2.


Leo Purple Ribbon Brooch
Colour: Purple
Product Code: RB2
Harga: RM3 each
Status: *4 in stock


this ribbon brooch with leo design button and normal pin. sesuai dipakai as accessories shawl dan lain2.




Felt Ribbon Brooch
Product Code: RB3 (Red) , RB4 (Pink), RB5 (Orange)
Harga: RM3 each
Status:
RB3 (Red) -
*2 in stock
RB4 (Pink) - *3 in stock
RB5 (Orange) - *3 in stock


made of felt,ribbon and normal pin. sesuai dipakai as accessories shawl dan lain2.



Berminat?



Instagram: @inspirebunny
Facebook: Inspirebunny [dot] blogspot
Twitter: @inspirebunny
Ask me/Advertorials: http://inspirebunny.blogspot.com/2011/03/ruang-tamu.html



9 comments:

  1. Ramai yang join. Cik bunny dah join GA saya? Kalau belum jemput join ya.. http://ummi-iman.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. wah..lebih 200 tu..semoga tercapai matlamat 500 penyertaan. Jemputla skali join ga saye sama.. http://www.akmarwati.com/2012/05/ga-dari-akmarwaticom.html

    ReplyDelete
  3. wahhhhhhhhh. terbaik lah fahima. hehe. nak kene join cepat ni nmpknye. ;)

    ReplyDelete
  4. saya join :D http://syanali-stories.blogspot.com/2012/05/exclusive-giveaway-by-cik-bunny.html

    ReplyDelete
  5. wahh,dah ramai join..hehe..nanti saya join jugak..;)

    btw,ribbon tu comel lah..;)

    ReplyDelete
  6. jemput join ga saya yang tidak seberapa hee (:

    ReplyDelete
  7. waaahh rmainya :)

    join ga saya nakk ? huhu .
    http://st0ryab0utprincess.blogspot.com/2012/05/midyear-giveaway-by-fieza-yana.html

    ReplyDelete