For You ^_^

Monday, June 18, 2012

Kaedah Terbaru Mempelajari dan Menghayati Al-Quran

Assalamualikum dan hi,

Sekarang ni ada lagi trend baru untuk korang yang ingin sangat nak mempelajari dan menghayati Al-Quran hanya dengan menggunakan Pen Al-Quran Digital.
Apa keistimewaan mengenai Pen Al-Quran Digital?

1) Ia Sangat Mudah Digunakan!

Jika anda risau memikirkan bagaimana untuk menggunakan Pen Al-Quran Digital ini kerana anda tiada pengalaman teknikal, anda tidak perlu merasa bimbang kerana pen ini sangat mudah digunakan.

Anda hanya perlu meletakkan pen digital tersebut di mana-mana surah yang anda inginkan, dan pen ini akan membacanya untuk anda. Mudah bukan? Ya, ia lebih mudah jika dibandingkan ketika anda mula-mula belajar A-B-C :)


2) Dilengkapi 30 Juzuk Al Quran, Iqra' & Doa Harian!

Al-Quran Digital ini lengkap bacaan Al Quran iaitu sebanyak 114 surah (30 juzuk) beserta bacaan untuk mempelajari Iqra' & doa-doa harian terpilih dalam Bahasa Arab.


3) Terjemahan 2 Bahasa!

Di samping dapat mendengar bacaan Al-Quran, Pen Al-Quran Digital ini juga dilengkapi dengan fungsi terjemahan dalam Bahasa Melayu dan Bahasa Inggeris


4) Bacaan daripada Imam besar Masjidil Haram & Qari Terpilih.

Melalui Pen Al-Quran Digital ini, anda boleh mendengar, mempelajari & menghayati bacaan Al Quran daripada Imam Besar Masjidil Haram & Qari terpilih seperti Sheikh Abdul Rahman As Sudais, Sheikh Saad Al-Ghamidy, Sheikh Misyari Rashid dan Sheikh Abdul Al-Matrud.

Anda juga boleh merakam dan membandingkan bacaan anda dengan bacaan daripada Imam & Qari terpilih yang telah disediakan.


5) Bacaan Berdasarkan Pilihan & Sentuhan Pen Anda!

Keistimewaan UTAMA Pen Al-Quran Digital ini ialah ia boleh membaca ayat per ayat dan surah per surah. Apa yang anda perlu lakukan ialah hanya dengan menyentuhkan sahaja mata pen ini pada mana-mana Ayat atau Surah, secara automatik ia akan mengeluarkan bacaan mengkut Qari mana yang kita pilih. Sungguh mudah!


6) Berfungsi Sebagai 'MP3 Player' !

Pen Al-Quran Digital turut dilengkapi dengan USB Cable yang berfungsi sebagai 'MP3 Player' untuk memainkan lagu-lagu seperti nama-nama Allah, nasyid, Talbiah dan sebagainya yang boleh di download dari komputer ke dalam Pen Al Quran digital anda.
Harga asal: RM549 / RM390

Kini
RM250 Sahaja!
(Harga Istimewa untuk anda yang melayari website ini!)Apa yang anda bakal peroleh dengan Pen Al-Quran Digital ini?


1) Al-Quran, USB Cable, Pengecaj Bateri, Earphone
2) Pen Digital
3) Kad Fungsi Pen Al-Quran Digital

4) Koleksi Doa Haji & Umrah
5) Koleksi Doa HarianJadi, jangan lepaskan peluang untuk memiliki Pen Al-Quran Digital di SINI sebelum harga promosi ditutup!

P/S:
Disable comment. Sebarang pertanyaan atau komen mengenai Pen Al-Quran Digital, sila ke http://www.myqurandigital.com.
Instagram: @inspirebunny
Facebook: Inspirebunny [dot] blogspot
Twitter: @inspirebunny
Ask me/Advertorials: http://inspirebunny.blogspot.com/2011/03/ruang-tamu.html