For You ^_^

Friday, June 22, 2012

Persiapan Sebelum Menjelang Hari Raya!

Assalamualaikum dah hi,

Sebelum itu, pernah baca entri ni tak? kalau tak pernah jemput baca ye. Persiapan untuk hari raya puasa terutamanya baju raya sememangnya kena ready awal awal sebelum bulan puasa. Sebab apa? dah tentulah bab menjahit kena memakan masa yang agak lama dan mungkin lebih kurang sebulan lainlah baju raya yang dah readymade. Soal nak readymade yang cantik korang tak perlu risau kat mana nak cari sebab Cik Bunny nak suggest 1 online shop sememangnya amat mengagumkan iaitu Maxi dress for muslimah di Aurora by Fatimatul Zahara.


code - PINK YELLOW maxi dress - RM70 include postage

code-CHOC PINK maxi dress - RM 70 include postage
code- ORANGE BLUE maxi dress - RM70 include postage

code -PEACH GREY maxi dress - RM70 include postage

Selanjutnya disini: http://aurora-couture.blogspot.com/2012/05/first-batch-of-aurora-by-fatimatul_7276.html


Berminat? Jom order kat https://www.facebook.com/Auroracouture.


P/S: Disable comment. Sebarang pertanyaan atau komen untuk Aurora by Fatimatul Zahara, sila ke http://aurora-couture.blogspot.com atau di facebook https://www.facebook.com/Auroracouture.
Instagram: @inspirebunny
Facebook: Inspirebunny [dot] blogspot
Twitter: @inspirebunny
Ask me/Advertorials: http://inspirebunny.blogspot.com/2011/03/ruang-tamu.html