For You ^_^

Saturday, June 16, 2012

Senarai Peserta Segmen Free Doodle by InspireBunny [PART 1]

Assalamualikum dan hi,

Minggu lalu Cik Bunny ada anjurkan 1 segmen doodle pertama dan Alhamdullilah sambutan yang amat menggalakan. Sekarang doodle untuk semua peserta yang join buat masa ni dah siap. Sebelum itu, Cik Bunny nak minta maaf banyak banyak sekiranya kelewatan atas kesibukan yang tidak dapat dielakkan >.< Sebenarnya doodle ni besar tapi Cik Bunny kecilkan doodle dalam entri ni bagi elak loading. So, untuk lebih original, just ikut step dibawah:
cari doodle korang kat bawah > right click > open new tab > save image

























UPDATED!





P/S: Disclaimer. Nak doodle free macam diorang? JOIN SINI. Yang berniat nak curi, KLIK SINI.
Instagram: @inspirebunny
Facebook: Inspirebunny [dot] blogspot
Twitter: @inspirebunny
Ask me/Advertorials: http://inspirebunny.blogspot.com/2011/03/ruang-tamu.html



15 comments:

  1. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  2. Thankyou Cik Bunny :) Lawa sangat lah!

    ReplyDelete
  3. Terima kasih daun keladi, esok2 mahu minta lagi... :P

    Ini yg terbaru, komen sikit-WALLET AVENASWL82 | Nur Diana's Collections

    ReplyDelete
  4. terima kasih~~ toce2 ^^ sangatlah cute, hehe . .thanks again :)

    ReplyDelete
  5. tenkiu dan ianya sgt2 cute :D

    ReplyDelete