For You ^_^

Wednesday, July 18, 2012

Pernah buat Entri Pasal Blog Cik Bunny?

Assalamualaikum dan hi,

errrr problem? =.="


Bagi sesiapa yang pernah buat entri pasal Cik Bunny atau blog cik bunny mohon tinggalkan link entri tersebut kat bahagian komen ni. Cik Bunny nak add gadget khas kat sidebar blog ni untuk mereka yang pernah buat entri pasal Cik Bunny. Tak kisah sama ada entri lama atau entri baru segar. Apalagi, cedok entri lepas korang mana tau kot korang pernah buat entri pasal Cik Bunny kot ~keke. Yang tak pernah buat tapi rasa nak buat sekarang pon boleh. tak nak pon tak pe. tak kisah janji ikhlas. Kalau entri giveaway, contest , segmen atau seangkatan dengannya tu tak dikira k. Bab blog pilihan boleh diterima.


Cik Bunny nak buat semua ni sebagai tanda penghargaan kerana sudi share blog ni. Boleh ar orang lain blogwalking dari blog Cik Bunny ke blog korang ^_^


Mereka suka komen, mereka Sporting! Jom terjah:-
Kak Azza
Arelan blog hijau
Ika, bukan sekadar gigi rongoks

*nak list macam diorang? rajin rajin komen ye =p



P/S: Senarai Kek Lapis for sale Ramadhan dan Raya will coming, stay tune....

Antara kek paling latest, Kek Lapis Ongbak Ombak Rindu

Instagram: @inspirebunny
Facebook: Inspirebunny [dot] blogspot
Twitter: @inspirebunny
Ask me/Advertorials: http://inspirebunny.blogspot.com/2011/03/ruang-tamu.html



11 comments:

  1. alaaaaaaa...terharu nye .. ade nama cik rongoks kat situ. hikhik :))

    thanks cik bunny ! ^^

    ReplyDelete
  2. tertarik dgn gmbr kuih tu :P hoho..

    ReplyDelete
  3. hehehe..adoiyai.ada nama arelan kat situ.terima kasih banyak cik bunny.

    ReplyDelete
  4. pernah,huuu. tapi tak siap. sebb takthu , :(

    ReplyDelete
  5. alahai terharunya nama akak tersenarai.....maceh2 yer :)

    ReplyDelete
  6. nak buat laa entry kat cik bunny , jap ehhh:) hiihihih:)

    ReplyDelete
  7. lepas ni nak rajin2 komen la...ehehheh

    ReplyDelete
  8. http://liyanafauzi98.blogspot.com/2012/07/yana-suka-blog-cik-bunny.html

    Ni link Yana khaskan buat Cik Bunny kita yang cute !

    ReplyDelete
  9. http://liyana-fauzi.blogspot.com/2012/07/yana-suka-blog-dia-suka-sangat.html

    Ni link untuk CIK BUNNY ! KISAH PASAL CIK BUNNY YANG MOLEK !!!^^v Xoxo !

    ReplyDelete
  10. cik bunny ayu folo sini dari blog cik rongok..hehe..jemputlah ke blog ;-)

    ReplyDelete