For You ^_^

Tuesday, July 3, 2012

Senarai Pemenang Exclusive Giveaway By Cik Bunny [PART 2]

Assalamualaikum dan hi,



Untuk pemenang sebelum ni korang boleh rujuk entri ini: http://inspirebunny.blogspot.com/2012/06/senarai-pemenang-exclusive-giveaway-by.html

Tanpa membuang masa lagi Cik Bunny nak umumkan pemenang giveaway untuk kedua


Pemenang TSHIRT COUPLE tajaan NMA Shop (Top Referral)
185. http://atirahhayati.blogspot.com/2012/05/exclusive-giveaway-by-cik-bunny.html

*kepada Atirah Hayati, please check your fb inbox untuk claim hadiah.




Pemenang Voucher RM10 tajaan Heart Inspiration (boutique)
387. http://bajuwarnacoklat.blogspot.com/2012/05/exclusive-giveaway-by-cik-bunny.html
422. http://pelitahiasan.blogspot.com/2012/06/exclusive-giveaway-by-cik-bunny.html


*Kepada pemenang vendettatraveller dan cik pelita , sila hantarkan email di komen entri ini sahaja. Penaja akan send voucher kat email.



disebabkan kesabaran dan keyakinan anda semua untuk join giveaway ni walaupun dah tau ramai yang join dan sukar untuk peluang nak menang, so Cik Bunny nak hadiahkan Blogskins yang dah ready made kepada peserta yang berminat nak free blogskins tajaan Bunny Inspired sebagai tanda penghargaan atas sudi join ga Cik Bunny.

HOW TO CLAIM FREE BLOGSKINS?
  1. Terjah website ni: http://bit.ly/MStPtR
  2. hantarkan butiran butiran berikut:
  • gambar printscreen website (rujuk no.1)
  • nombor dan link penyertaan korang (rujuk entri ni: Senarai peserta)
  • nama blogskin (pilih satu je, rujuk sini: blogskins) cth: blogskin A
  • your email
send to my email: imafahima@yahoo.com . Tarikh tutup claim blogskins: 7/7/12

seperti biasa mana mana yang tak lengkap xkan dilayan. Kalau send kat fb dan twitter memang tak dapat sebab Cik Bunny send code blogkins with notepad format. Lepas terima notepad blogskin attachment tu so pepandailah korang nak edit macam mana. Lagi satu, Cik Bunny akan strike mana mana peserta yang dah claim hadiah di entri ini.


Lastly,
"bila kita dapat tahu orang dapat rezeki, berdoa lah untuk kebaikan dia dan berdoa lah supaya di murahkan rezeki kita, bukan dengan berdengki, dan busuk hati."


P/S: Blog berwajah baru. Video tutorial hari hari makeup will update soon...
Instagram: @inspirebunny
Facebook: Inspirebunny [dot] blogspot
Twitter: @inspirebunny
Ask me/Advertorials: http://inspirebunny.blogspot.com/2011/03/ruang-tamu.html



16 comments:

  1. tahniah pd pemenang...syukur..rezeki...

    ReplyDelete
  2. wahhhhhhh. sume peserta dapat hadiah? huhu. larat ke cin bunny. hee.

    ReplyDelete
  3. waw,alhamdullilah dapat blogkin..syukur..

    ReplyDelete
  4. tolong check ye..saya dah hantar email :)

    ReplyDelete
  5. salam Cik Bunny hadiah dh sampai...tq sgt:)

    ReplyDelete
  6. tak fhm mcm mana nak claim tu >.<
    print screen ape?

    ReplyDelete
  7. @9n0L4
    tak la larat sangat. sedang sedang ~keke

    @AkmaDanira
    just google how to printscreen =)

    ReplyDelete
  8. ermmmm xda rezeki nak menang la :)

    ReplyDelete
  9. dh sent kt email..btw thax sbb bg gak pada yg xberjaya menang

    thniah pd yg menang yea :)

    ReplyDelete
  10. nape nama saya takde sedangkan saya join

    ReplyDelete
  11. Alhamdulillah, tahniah kepada semuaa pemenang :]

    ReplyDelete
  12. http://nurjamal83.blogspot.com/2012/05/exclusive-giveaway-by-cik-bunny.html

    ni link yg saya dah join giveaway tu

    ReplyDelete
  13. tq cik bunny,,,tahniah buat pemenang,,,:)

    ReplyDelete