For You ^_^

Monday, July 9, 2012

Video Makeup Tutorial Pertama InspireBunny


Assalamualaikum dan hi,

First time nak tampilkan diri untuk share cara Cik Bunny pakai simple natural makeup so mungkin belum biasakan diri nak wat tuto depan kamera. kalau ada apa apa kesilapan dalam video ni Cik Bunny minta maaf banyak banyak k. Cik Bunny baru je belajar nak beranikan diri buat tuto then upload gi youtube >.<



All makeup products dalam video ni anda boleh dapatkan di cosway (kecuali silkygirl coz tiada kat sana). Sila google sendiri kalau tak tau apa itu cosway =.="



For me, makeup dalam video ni terlalu simple sebab tak sampai 3 minit dan tidak memerlukan mascara, blusher, eyeshadow dan apa saja yang tiada dalam list video ni =p so maybe amat sesuai bila muslimah nak keluar dari rumah. ~keke... Cik Bunny tak kisah apa orang kata yang penting sharing is caring. Lastly, harap korang suka video ni =)


P/S: kalau rajin boleh komen sini or kalau nak request tudung tutorial pon boleh.
Instagram: @inspirebunny
Facebook: Inspirebunny [dot] blogspot
Twitter: @inspirebunny
Ask me/Advertorials: http://inspirebunny.blogspot.com/2011/03/ruang-tamu.html



8 comments:

  1. really nice and no need to take a lot of time..hehe
    and i love cosway product!
    maybe nk try make up simple mcm cik bunny lps ni..nmpk comel je :)

    ReplyDelete
  2. thanks semua

    @Mira Kagimoto
    selamat mencuba ~keke

    ReplyDelete
  3. hehehee. bila tgk Video Cik Bunny. hati ni pun memberontak nak buat jugak. sudilah tgk :P

    http://diarikukehidupanku.blogspot.com/2012/07/makeup-simple-cara-saya.html

    ReplyDelete