For You ^_^

Monday, August 6, 2012

Ilham Kad Raya Versi Baru

Assalamualaikum dan hi,

Hari Raya Aidilfitri semakin lama semakin ke depan miskipun sambutan hari raya semakin dirasai *ayat minta lulus karangan bm =.=

Memang tak sah la kenangan aidilfitri tanpa kad raya. For me, kalau kad raya betul betul lagi dikenang berbanding kad raya melalui internet betul tak...

For those yang nak hantar kad raya kat kawan2, saudara mara tapi kalau teringin sangat nak wat design sendiri, jom tengok segala design kad raya hasil air tangan Cik Bunny sendiri...


inilah rupa kad raya bertemakan polkadots mungkin tak pernah orang buat atau jarang buat...kot

aik, versi facebook pon ado? oh, my Domokun!


packaging time to sale! sorry if kad raya ni looks like mr.simple ~erkk =.=


P/S: You can make like this Hari Raya Card design as your inspiration NOT 100% copycat...
Instagram: @inspirebunny
Facebook: Inspirebunny [dot] blogspot
Twitter: @inspirebunny
Ask me/Advertorials: http://inspirebunny.blogspot.com/2011/03/ruang-tamu.html



14 comments:

  1. Kreatip betul :)
    tak nak bagi kad raya ke kat kite ?

    ReplyDelete
  2. datang follow sini ~ waahh ! lawa kad raya facebook.. nakkk ! hehe *takmalu* =)cik bunny tak mo kasi ker??hehe

    ReplyDelete
  3. @aimanaziz
    @cikmisi leen

    kad raya ni besar skit. i mean mana tau if hilang idea macam mana nak design kad raya boleh rujuk kad raya ni,mana tau timbul ilham baru. ~keke

    ReplyDelete
  4. lawo tapii !! nak buat tak pandai.. wargghh ! best nye kalo dapat kad facebook tuh.. hehe =)

    ReplyDelete
  5. wahh kretif-2 nnti nk try buat cenggitu lah jgak :D hihi thanks bgi idea btw Ghan tag Cik Bunny dlam GA ni join lah http://ghansayrock.blogspot.com/2012/08/giveaway-saya-nak-duit-raya-by-wawa.html :)

    ReplyDelete
  6. okler tu janji buat sendiri.. ko ada...

    ReplyDelete
  7. wahhh , nak kaad raye satuu !!!!!!!!

    ReplyDelete
  8. Wah lawonyee.. Tak nak post kat kite kee ? Haha ;DD

    ReplyDelete