For You ^_^

Tuesday, August 28, 2012

'Kenikmatan' Hari Raya

Assalamualaikum dan hi,

Sebelum itu saya nak buat pengakuan. Sebenarnya...errrr....sebenarnya....errr...nak tau tak..... sebenarnya saya malas nak nak taip panjang2 sebab bukan senang nak bagi orang untuk baca sampai habis atau lebih kepada pendekkan cerita...kasi korang lebih paham ma =p

via my instagram *ayat minta follow =p


Satu hari sebelum raya,

tolong mak mengechop(tiada dalam kamus bahasa) benda ni


Raya pertama,
ala ala polkadots merah kian menjadi kegilaan sekarang

gambar owner blog kononyalah wajib letak


Raya kedua,
simple and like orang kampung moden



Raya seterusnya (ntah yang kebrapa =.=)
Antara pengalaman yang paling best ialah family gathering! my fav sepanjang raya sememangnya tak lari dari gelagat geligat....

jumpa cousin lagi!




makan time! perkara pertama yang dicari: AYAM oooo AYAM =.=



yang singgah entri ni, sila TERliur sekarang XD


Antara part yang paling ditunggu skali ialah siapa nak duit raya lagi banyak, Karaoke dulu! Tapi sayang memandangkan tekak insan yang bernama Fahima tidak mengizinkan, tak jadi nak karaoke tapi mujur tuah tak berbelah bagi bila sempat kutip duit raya yang tengah melayang. Tak karaoke pon dapat duit raya! XD


Hanya wang kertas bernama RM50 berjaya membuatkan ramai orang TERkedu sebentar =.=







persembahan dari ibubapa yang sporting...


its not about skim cepat kaya tapi hasil kutipan duit raya dari anak buah

P/S: Walaupun dah tamat sekolah dan bekerja TAPI hakikatnya masih dapat duit raya! hahaha ~evil XD

Sumber gambar mostly from
here
Instagram: @inspirebunny
Facebook: Inspirebunny [dot] blogspot
Twitter: @inspirebunny
Ask me/Advertorials: http://inspirebunny.blogspot.com/2011/03/ruang-tamu.html



9 comments:

  1. wah meriah ,siap ada karoke sekali.

    ReplyDelete
  2. selamat hari raye..
    PENGUMUMAN!!!!

    BERMULA PUKUL12 TGHARI HINGGA PUKUL 5 PETANG INI SAHAJA..

    HARGA SEBOTOL PERFUME HANYA RM45 SAHAJA!!!FREE POSTAGE!!

    DENGAN SYARAT LIKE THE PAGE JEW TANDA SOKONGAN ANDA..
    CEPAT MASA TINGGAL 1JAM SAHAJA.. >__<

    KUNJUNGI https://www.facebook.com/onesperfumes

    ReplyDelete
  3. waaa..meriahnya raya.. ima pulak takde la meriah sgt..hehe

    ReplyDelete
  4. bestnya dpt duit raya...itu yg paling suka. Time makan ramai2 pun seronok...

    ReplyDelete
  5. Salam Aidilfitri! Buat para blogger di luar sana!! Jom join contest ini! 3 pemenang bertuah akan mendapat duit raya EDISI TERHAD sampul wajah saya!!;) Klik http://www.aimisyahirah.com/2012/08/contest-nak-duit-raya-cik-misya.html untuk maklumat lanjut.

    ReplyDelete
  6. selamat hari raya maaf zahir batin dr saya :)

    ReplyDelete
  7. Memang sgt meriah ;D
    Byknya lauk and Karaoke lagi..!

    Selamat Hari Raya juga~~

    ReplyDelete
  8. Awak di Tag :

    http://musyuxmusyux95.blogspot.com/2012/08/i-love-blogging-giveaway-by-wawa.html

    ReplyDelete
  9. meriahnye..selamat ari taya..:)
    jom singgah http://rumorslogy.com/

    ReplyDelete