For You ^_^

Monday, September 24, 2012

DIY Spek Hello Kitty Inspired

Assalamualaikum dan hi,


credit as tagged

spek Hello Kitty kian menjadi kegilaan remaja perempuan yang suka stuff2 comel But harga di pasaran skarang ni mahal and nak cari pon dah limited ~huhuh =.=


Since tengok segala design design si Hello Kitty, TERtimbul satu idea nak buat sendiri. Yeah, i mean spek ala ala Hello Kitty buatan sendiri. Luckily bahan untuk design spek tu dah cukup2 belaka =p

spec(RM10 +), glue gun/ gam uhu and ribbon button(sposen). untuk ribbon button lebih jelas lagi sila ke gambar seterusnya



ribbon button sebesar kuku tangan cik bunny =.= kalau nak button bentuk lain pon boleh

seperti biasa gam ribbon button dengan berhati-hati, make sure betul betul melekat kat spec. Hasilnya....

Ta-dah!

pose lagi

if korang nak tambah misai Hello Kitty kat tepi tak jadi masalah =p


from ribbon button to butterfly button...kawaiii ^_^

result


Thanks to Hello Kitty for your inspiration ~muah *oh gediks =.=

Instagram: @inspirebunny
Facebook: Inspirebunny [dot] blogspot
Twitter: @inspirebunny
Ask me/Advertorials: http://inspirebunny.blogspot.com/2011/03/ruang-tamu.html



12 comments: