For You ^_^

Tuesday, September 18, 2012

Kontroversi Hari Malaysia di Bintulu


Assalamualaikum dan hi,

Walaupun sebelum sambutan perayaan hari Malaysia macam macam perkara boleh berlaku dan menyebabkan cetusnya kontroversi terutamanya kes page anti-Sarawak di fb dan tarikh antara hari merdeka dan hari Malaysia. pening kepala dibuatnya. Apepon saya bersyukur sebab sambutan Hari Malaysia diadakan di my hometown, Bintulu! teruskan dan abaikan apa orang kata, bukannya bawa keuntungan pun =p

bakal jejak PM ~erkkk =.=


antara wajib letak XD



Suasana Rumah Terbuka Malaysia di Kampung Assyakirin, Bintulu

siaran langsung di channel 180 astro. For those yang recognize my mom, anda memang hebat! XD


tipulah tak penuh =.=

from left to right, cer teka XD


can't ask me ni keta siapa =.=




Sambutan Hari Malaysia 2012 di airport lama, Bintulu


dimulakan dengan the making of dulu =p

baby baby kanopi

rehearsal time!


cuaca tidak mengizinkan ketika rehearsal. lebih teruk bila ada 2 kanopi terlepas dan hampir 4 buah kereta dihempap, nasib baik tiada siapa yang cedera =.=


malam pentas yang tak terkata

siaran langsung buat sekali lagi



Our PM buat kali kedua ~keke

rehat....rehat...dan...rehat

walaupun hujan renyai mereka tetap datang memang semangat!

diakhiri dengan bunga api ~~~~

guess who? (klu: juara AF yang ke ~errrrr lupa =.=)

Instagram: @inspirebunny
Facebook: Inspirebunny [dot] blogspot
Twitter: @inspirebunny
Ask me/Advertorials: http://inspirebunny.blogspot.com/2011/03/ruang-tamu.html



8 comments:

  1. ohoi...best ehh..meriah jak upa

    ReplyDelete
  2. meriah kan sambutan hari malaysia??terbaikk walaupun mlm ya ujan..hehe.. btw, ktk blogger bintulu??ssh na mok carik blogger bintulu eh.. =)

    ReplyDelete
  3. sambutan hari Malaysia memang meriah ^_^ nway, thanks komen...

    @niesa yup, blogger bintulu. read my profile ~keke

    ReplyDelete
  4. Tulisannya bagus, jadi berasa seperti beneran melihat kemeriahannya. Salam...

    ReplyDelete
  5. GIVEAWAY TERBARU ! LOMO CAMERA ? IPAD ? join sini cepat ! syarat mudah . baca dulu baru tahu

    http://fatinkedingsecret.blogspot.com/2012/09/misc-giveaway-by-fatin-fitrah-dan-aina.html

    ReplyDelete