For You ^_^

Monday, September 3, 2012

Mangsa Ketagih Ayam

Assalamualaikum dan hi,

Minggu lepas Cik Bunny terima anak anak ayam yang baru meletas sebagai angpow raya tahun ni XD. Totally 5 ekor ayam, tapi tinggal 4 ekor sebab sadly sekor dah mati due to derita cacat kaki sebelah =.= Setelah bincang membincang cari idea nama untuk anak anak ayam comel ni so here you are Boboy, cicing, himchan dan Jello (lol, why must used B.A.P members name XD) Tanggungjawab untuk jaga anak anak ayam ni tidak semudah yang disangkakan TAPI jadi semudah jika pandai menjaganya.

I pick Jello for this entry so jangan tanya kenapa saya pilih dia =.="




http://images3.wikia.nocookie.net/__cb20100609122721/spongebob/images/5/58/Oneminutethirtysevensecondslater.jpg

http://images3.wikia.nocookie.net/__cb20100919015333/spongebob/images/a/ac/Three_days_later.jpg


http://images2.wikia.nocookie.net/__cb20100603225234/spongebob/images/3/39/6monthslater.jpg



http://images2.wikia.nocookie.net/__cb20100307012130/spongebob/images/a/a5/Manymonths.jpg

http://images1.wikia.nocookie.net/__cb20100307012215/spongebob/images/a/ad/Somuch.jpg


U WILL KNOW
WHAT 2 DO WITH THIS "ANAK AYAM COMEL",
NO MERCY!
http://www.tamparacing.com/forums/attachments/pit-road/161802d1311719583t-mcdonalds-chicken-mac-trollface.png



P/S: sekadar gurauan semata mata. I love you baby ayam... buing buing XD
Instagram: @inspirebunny
Facebook: Inspirebunny [dot] blogspot
Twitter: @inspirebunny
Ask me/Advertorials: http://inspirebunny.blogspot.com/2011/03/ruang-tamu.html



8 comments:

  1. kan dah janji,, sob3,, nape tuan mungkin janji,, uwaaaaa,,, 'kata si ayam'

    ReplyDelete
  2. haa masa kecik ja xnak sembelih. besar baru sembelih :)

    ReplyDelete
  3. @Nurmujahidah Ismail
    sebab dari awal lagi tuannya tak janji XD

    ReplyDelete
  4. sila lah tepati janji bila buat janji..hehe

    ReplyDelete
  5. dah mcm kucing plak anay ayam tu hehe leh di dukung2

    ReplyDelete