For You ^_^

Monday, October 22, 2012

10 perkara TERnakal, What The Hell?!

Assalamualaikum dan hi,

ATTENTION! kepada anda yang singgah entri ni digalakkan baca entri ni sampai habis bagi mengelakkan salah faham. sekian terima kasih :-/

My mom always cakap 'nakal oh'.  Sebenarnya, perkataan nakal ni banyak istilah lain selain budak nakal, lelaki nakal errrrr... lupakan   Kadangkala nakal juga menimbulkan rasa bengang terhadap sesuatu perkara dalam kehidupan seharian. Kadangkala tak semua orang suka dengan perkara-perkara yang nakal bla bla bla bla (WTH explain lagi sampai esok pon tak habis)

  1. bangun pagi muka korean oppa tercomel hensem depan mata senyum bengang sebentar oh, poster rupanya -___-
  2. cuci muka tengok cermin bulu masuk mata ade orang rindu aku ke?
  3. login blog new komen kritikan panas dari haters@anon delete comment like a boss
  4. hujan renyai → tengok pemandangan di luar ibarat berada di Korea
  5. check shoutbox → new visitor tinggal jejak → ayat cantik minta singgah balik mouse ke nama visitor → iklan 20 sen
  6. pelanggan → beli tapi tak mampu  janji nak bayar → berapa lama kemudian  penjual tagih hutang cara baik → rekacerita si penjual tak malu suka tagih hutang orang (most popular)
  7. open youtube → search → tengok video → ads video at beginning  → sabar jela
  8. orang buka pintu → malas tutup pintu → siap buat ugutan paling impossible untuk si pembuka pintu
  9. perap ayam untuk digoreng → lalat lalat hinggap  → you have 1 second to run before I kill you!
  10.  busy time → got one new message → open message dengan penuh exited bengang sebentar → surat cinta yang bernama IKLAN

lebih nakal lagi bila kita sendiri yang tiada masalah atau masalah dah settel, timbul lagi masalah baru kebanyakan datang dari orang lain. memang nakal kan? ^_^* Nobody ever said life was easy…my dad pesan belajarlah hadapi kesusahan.Think positive

P/S: nama Cik Bunny → kalau officially married woman → U STILL CALL ME 'CIK BUNNY'?



Instagram: @inspirebunny
Facebook: Inspirebunny [dot] blogspot
Twitter: @inspirebunny
Ask me/Advertorials: http://inspirebunny.blogspot.com/2011/03/ruang-tamu.html



9 comments:

  1. thinks positive, salah satu tips untuk jadi orang yang ceria. :)

    p/s: panggil puan bunny lar. haha.

    ReplyDelete
  2. haha cool2...jangan nakal2. :P

    ReplyDelete
  3. aik dah kawen ker?haha nice...from www.molotovcocktailz.blogspot.com

    ReplyDelete
  4. semua nak dipadah ya tang benar jak..haha

    ReplyDelete
  5. hidup mesti happy sokmo...

    puan bunny ke?

    ReplyDelete
  6. belum digelar puan lagi. in relationship pon belum ~keke

    ReplyDelete
  7. dah semua kisah hidup skrg bekesahkan duit sbb tu ada iklan lah apa byk..

    that make us keep waiting. heee

    ReplyDelete
  8. syarat pertama.. mesti pandai ambil hati suami, kedua, mesti merendah diri pada suami, ketiga, jgn cepat emo pada suami, keempat, selalu maafkan suami, kelima, tak pandai masak takpa, leh blajar, keenam, senyum kepada suami, ketujuh, doakan agar berbahagia dunia akhirat..

    ReplyDelete