For You ^_^

Monday, October 15, 2012

50 Blogger Bertuah!

Assalamualaikum dan hi,

google


Dah lama tak buat program untuk blogger kat sini XD and yeah hati rasa nak promote blog orang pulak. Sambil tu nak berkenalan dengan rakan-rakan blogger yang lain disamping nak tambah follower blog korang. Nak join? silakan....

CLOSED!


saya akan promote 50 blogger TERpantas sahaja. lebih dari itu, I'll disable this comment =)
.....or mybe ditambah sekiranya hati terbuka lagi nak tolong promote blog korang ~keke

Promote sat,
add friend @ subscribe my fb: https://www.facebook.com/inspirasi.fai
like fanpage: https://www.facebook.com/pages/InspireBunny-dot-Blogspot/101256119965263
instagram: http://followgram.me/inspirebunny 
Instagram: @inspirebunny
Facebook: Inspirebunny [dot] blogspot
Twitter: @inspirebunny
Ask me/Advertorials: http://inspirebunny.blogspot.com/2011/03/ruang-tamu.html



57 comments:

  1. done join!hehe.

    http://idupseorangnoyis.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. http://sayapunyecite.blogspot.com Saya Joinnn :))

    ReplyDelete
  3. eita

    http://zitaomar.blogspot.com

    ReplyDelete
  4. lame betul x singgah sini! apo kabar cik bunny!

    ReplyDelete
  5. http://nabilamedan-taipmenaip.blogspot.com/

    ReplyDelete
  6. nak join :)

    http://jiwacytah.blogspot.com/

    ReplyDelete
  7. kena letak link kat sini ker? ok this is my blog www.molotovcocktailz.blogspot.com harap cik bunny dapat tolong promote blog saya yang masih baru ni.hehe tq anyway.

    ReplyDelete
  8. sudah join

    http://doodlemerah92.blogspot.com/2012/10/50-blogger-bertuah.html

    fb:sufiana ramli
    blog:http://doodlemerah92@gmail.com

    ReplyDelete
  9. http://mywithoutreasonii.blogspot.com/

    ReplyDelete
  10. http://walkstatic.blogspot.com/

    ReplyDelete
  11. ini link blod saya : http://totherezeki.blogspot.com/

    video yg lain saya dah tunggu sampai habis loading.. tapi video yang "tukar tak tukar" tu, banyak kali saya klik.. video tu langsung x nak loading :(

    ReplyDelete
  12. http ://mynameishafizah.blogspot.com

    ReplyDelete
  13. dah follow
    http://nurulnamasaya.blogspot.com/

    ReplyDelete
  14. Manjoinkan diri secara berhemah :D

    http://santanmanis.blogspot.com/

    ReplyDelete
  15. Dah klik dah ^_^

    http://theherodaughter.blogspot.com/

    ReplyDelete
  16. dah follow and now joining :)

    http://nobodyperfect-iera.blogspot.com/

    ReplyDelete
  17. http://atirahhayati.blogspot.com/

    dh lme follow . :D

    ReplyDelete
  18. Hai Akk ima
    sye dah join

    http://fadhildyla93.blogspot.com/

    ReplyDelete
  19. dah lama follow~
    tekan link smpai habis loading kan?
    camtu jer ke?
    senangnyew..
    ^____^

    http://nurainishahroni.blogspot.com/

    ReplyDelete
  20. http://missrochelle1999.blogspot.com/

    ReplyDelete
  21. http://crazying-eriol.blogspot.com/

    ReplyDelete
  22. salam..jc joint :)
    http://jijahcomey.blogspot.com

    ReplyDelete
  23. Sudilah singgah di blog saya :) http://kakdell.blogspot.com/

    ReplyDelete

  24. http://sweet-memories09.blogspot.com/
    dan

    ReplyDelete
  25. join jugak..

    http://peluangtercipta.blogspot.com

    ReplyDelete

  26. cerita pakjoe datang terjah di blog nie... 4 c joe bg dekat blog nie cute,cun,comel,cantik niceeeeeee entry,http://pakjoe-pakjoe.blogspot.com/ terjah sini sama k sebab pakjoe dh follow blog nie...blog pakjoe ada mcm2 totu n tip blog pakjoe nk bg

    ReplyDelete
  27. nak join gak hehe

    http://dingraphic.blogspot.com

    ReplyDelete
  28. Cuba nasib

    http://sukakartun23.blogspot.com/

    ReplyDelete
  29. salam perkenalan :-)

    http://ieranie80.blogspot.com/

    ReplyDelete
  30. join http://tashameez.blogspot.com/

    ReplyDelete
  31. join sini :)

    http://mycadburychocolateblog.blogspot.com

    ReplyDelete
  32. http://jomjoingiveaway.blogspot.com/

    ReplyDelete
  33. Hi.. join awak :)

    http://intanwandalaara.blogspot.com/

    ReplyDelete
  34. cam nak join tapi memang banyak keje.waaaaaaaaa

    ReplyDelete
  35. http://nurulnamasaya.blogspot.com/

    ReplyDelete
  36. na join :D
    haiii..
    http://bytafiqa.blogspot.com/

    ReplyDelete
  37. join sini...

    http://fiqhummie.blogspot.com/

    ReplyDelete
  38. Ok biak Sarawak. Kmk mok join. Oh, masih sempat.

    http://dhatieku.blogspot.com

    ReplyDelete
  39. nak join :)

    theblossomsakura.blogspot.com

    ReplyDelete
  40. http://mirahhalim.blogspot.com/
    join

    ReplyDelete
  41. done!
    http://sweetascupcake.blogspot.com

    ReplyDelete
  42. Hope sempat lerr http://nad-lifeisfun.blogspot.com/ :)

    ReplyDelete
  43. http://budakpeliksstory.blogspot.com/

    ReplyDelete