For You ^_^

Monday, October 1, 2012

"Keunikan" Layang Layang

Selepas perayaan Hari Malaysia, muncul lagi satu event yang pasti diketahui ramai warga Bintulu apatah lagi dinantikan oleh peserta peserta dari luar negara iaitu Borneo International Kite Festival.  Event ni diadakan setiap tahun di Bintulu since 2005. Untuk event tahun lepas boleh baca SINI.

warna warni kite sedap mata memandang, jom tengok....







senyum walaupun masih belum sembuh. khas untuk yang singgah entri ni. siap limited edition XD

Memandangkan kesihatan tidak mengizinkan so saya tak sempat nak amik gambar suasana penuh festival layang layang. Korang boleh tengok kat laman web rasmi event di http://www.borneokite.com atau facebook event di https://www.facebook.com/events/458915314119123.
Instagram: @inspirebunny
Facebook: Inspirebunny [dot] blogspot
Twitter: @inspirebunny
Ask me/Advertorials: http://inspirebunny.blogspot.com/2011/03/ruang-tamu.html



9 comments:

  1. jadi acara tahunan... bagus tu.. kalau kat semenanjung kat pasir gudang selalu jugak ada..

    ReplyDelete
  2. Marek jak sempat pergi. Ya pun layang-layang cam malu jak mok terbang. Mok x mok jak upa daknya. Huhu~

    ReplyDelete
  3. comel2 la layang2 nie. warna warni. teringin nak main jugak. kene p taman layang2 lepas nie. bru dpt main layang2 comel cma nie

    ReplyDelete
  4. are u a bintulunese?im from bintulu too haha saya pun ada buat entri yg sama check this out http://molotovcocktailz.blogspot.com/2012/09/borneo-international-kite-festival-2012.html

    ReplyDelete
  5. @adi herman
    yup

    @lipstickandshirt
    main pandai, buat x brapa pandai XD

    ReplyDelete