For You ^_^

Wednesday, October 24, 2012

Pilih Isteri Pandai Masak? Perlu Ke?

Assalamualaikum dan hi,


cedok dari fb


ME: #$&@%# please. Tak guna pandai masak TAPI malas nak masak. Sebab itulah UAI cakap jangan cari calon isteri yang pandai masak TAPI carilah calon isteri yang rajin masak. Sedap tak sedap, wahai suami belajarlah terima bini seadanya ~keke... Yang penting niat ikhlas, Insyaallah berkat =)

at least jangan la sampai macam tu skali....

 from google dan rekaan semata-mata so don't take it too serious XD

P/S: peringatan untuk diri sendiri =)
Instagram: @inspirebunny
Facebook: Inspirebunny [dot] blogspot
Twitter: @inspirebunny
Ask me/Advertorials: http://inspirebunny.blogspot.com/2011/03/ruang-tamu.html



16 comments:

  1. hahaha, betol too. x guna pandai masak tapi mlas nak masak..:)

    ReplyDelete
  2. setuju tapi isteri saya masak memang sedap belaka...jarang x sedap...cuma kesian tgk dia susahkan diri utk sediakan makanan hanya utk saya...syg dia hehehee

    ReplyDelete
  3. sesedap mne pon masakan kt luar tue..sedap lgi masakan isteri...

    ReplyDelete
  4. as salam,

    kena ada basic masak pun jadi la kan..kalo tak, tak guna jadi pompuan :)

    ReplyDelete
  5. Setuju...yg penting rajin, tak pandai masak boleh belajar!

    ReplyDelete
  6. saya pun tak pandai masak...tapi boleh la :)

    ReplyDelete
  7. wanita kalau lum kawin x pandai masak tapi bila dah kawin ada anak otomatik minat dan keinginan tu ada.. lagi2 family yg mmg rajin dan kuat makan.. psst suka komen en adi herman.. terharu...

    ReplyDelete
  8. aiseh...mama ni tak pandai masak & malas masak... so tak leh kawin laa eh? hahaha ;-)

    ReplyDelete
  9. sungguh kan..rajin masak tu penting..

    teringat kata2 yusri kru..pompuan nie kalau x pndai masak pon tp bila dah start kawen dya tetap akan pandai masak..=)

    ReplyDelete
  10. x pe kot.. kebanyakan perempuan bila dh kahwin pasti akan pandai masak..
    ye la kena la pikat perut suami.. huhuhuh..

    ReplyDelete
  11. "time to EAT...AH"
    "OMG I don't wanna watch"
    hahaa! sengal~ xDD

    yepp! kena carik yg rajin masak~ baru lebih sihatt!~ xD

    ReplyDelete
  12. jangan yg rajin makan tapi tak rajin masak dah lah ye..
    heheheh

    ReplyDelete
  13. rajin dan pandai tu berlainan maksud . hawhaw lpas ni kne gigih berlatihh .

    ReplyDelete
  14. cik bunny ..

    blog kene curiii
    '
    http://evangelistanil.blogspot.com/2012/11/blog-review-prt-scr-your-bl0g-part1.html

    ReplyDelete
  15. hehe mmg kena pandai masak kalo ppuan.

    ReplyDelete
  16. :P cari isteri rajin memasak . memang btol tu, daripada pandai..tapi kalo malas nanti mcm mna erK? nak kasih nasihat ni my bro nanti. haha.

    ReplyDelete