For You ^_^

Monday, November 19, 2012

GAMBAR BLOGGER BERTUDUNG

Assalamualaikum dan hi,

Dah lama tak update entry. since im too busy this hujung tahun sampai nak update blog pon x sempat so im apologize to sesape yang masih menunggu update dari Cik Bunny =_=

Now ramai blogger perempuan dah bertudung. Start bertudung pun ada. Jawab oh, cantiknya *dreaming

Masa mula blogging dulu banyak kot gambar masa saya tak bertudung dulu. Since dakwah ke internet makin berleluasa dan pernah ditegur bloggers lain so alangkah baiknya serta ikhlasnya untuk bertudung tutup aurat. Panas punya statement! Saya tersangat berterima kasih kepada mereka kerana menyedarkan Cik Bunny =) Ok dah, usah dengar cerita lapuk tu. =.=

confuse 2 seconds: marah baran atau muka kesian? o_0
*abaikan ketembaman

Dah lama tak share gambar sendiri masuk blog. Asyik bla bla bla bla di blog sendiri walaupun hakikat seorang pendiam. Jadi pendiam tak semestinya langsung tak cakap sepatah. Jangan kerana menaip, badan binasa dah =.=

Ini gambar saya bertudung ber-tebiat-kan bersama fake spek dan ribbon brooch polkadots dari Bunny Inspired.*sempat promote =p

posing depan kamera ala budak baru ke alam persekolahan. I'm 20 years old 2012. sila percaya XD

kata orang, lebih manis bila bertudung. kata orang lagi, blogger wanita ramai yang bertudung berbanding freehair, oh ya? Paling luar biasa orang dengar bila blogger lelaki bertudung *trolled

Saya suka latest fesyen tudung sememangnya cantik cantik dan comel comel belaka tapi yang penting tutup aurat.


1 shot

2 shot. ok, cukup! You make haters will come back XD


Coming soon...

P/S: kalau ada mana2 gambar saya a.k.a cik bunny tak bertudung tak kisah kat fb or ape-ape so please notify me k. kalau ada yang simpan, mohon delete sepenuhnya. Maaf, saya hanya manusia biasa tipulah tak pernah buat kesilapan =)

Q: Jika anda TERnampak ada lelaki beli tudung, apakah perkara pertama yang terlintas dalam fikiran anda? *sila jujur ye XD

Instagram: @inspirebunny
Facebook: Inspirebunny [dot] blogspot
Twitter: @inspirebunny
Ask me/Advertorials: http://inspirebunny.blogspot.com/2011/03/ruang-tamu.html



21 comments:

  1. Hehe, Al-Hamdulillah, sama-sama kita tutup aurat, sam-sama dapat pahala masuk syurga. Amin :)

    ReplyDelete
  2. sweetnya..
    bli tudug untuk mak or gf??pk lek hehehe

    ReplyDelete
  3. Alhamdulilah.. nampak berseri seri..

    ReplyDelete
  4. mungkin nak beli tudung untuk mak,kekasih or sedara2 nya

    ReplyDelete
  5. kalau nak delete gmbr2 yg tak bertudung sebelm2 ni, check dlm http://picasaweb.google.com

    segala gambar yg dipublish kat blog kita tersimpan kat situ. delete kat situ je senang :)

    p/s: kul 6pm kang entry giveaway pertama dari saya akan di-publish. jom la join :)
    [link blog saya kat sini]

    ReplyDelete
  6. Alhamdulillah..comel + ayu je nampak bila bertudung :)

    ReplyDelete
  7. Comel lah bila adik dah pakai tudung..

    ReplyDelete
  8. Alhamdulilah cantiknya bertudung. Kalau tengok lelaki beli tudung, mesti terlintas untuk awek lah tu. heeee

    ReplyDelete
  9. kalo jumpa lelaki pakai tudung saya akan berangggapan baik,mungkin dia baru lepas menebas rumput di tepi jalan raya dgn baju kebun dia yg berpeluh...tapi kalo bertudung x kena pada tempatnya alamatnya memang gila la org tu kot hehehe

    ReplyDelete
  10. @Miss A
    amin... =)

    @Ikhmal Malique
    syukur =)

    @MéuzAngelo™ XXIII
    thanks banyak2 bagi info =)


    @Adi Herman
    lol !hahaha

    @ammeliayusoff @aTieYusof Family @Rniz @fifie
    thanks =)

    ReplyDelete
  11. konfem lah saya akan ketawa. hahaha. lucu kot.

    http://maisyahh25.blogspot.com/

    ReplyDelete
  12. lame x singgah sini...hehe..cik bunny!sweet~

    ReplyDelete
  13. alhamdulilah ..rendu blog nie ^_^ makin cantiklah

    ReplyDelete
  14. mesti dia beli kat awek/bini..:)

    ReplyDelete
  15. waahhh bagosnye ... :D keepp it up ye kak . anywy leyla da follow sini .. sal laki tu, dye nak bli tudung 4 mak dye kot . think + . hehehe .

    ReplyDelete
  16. cik bunny cntik la pakai tudung. alhamdulillah. ;)

    ReplyDelete