For You ^_^

Monday, November 26, 2012

Penanda Buku BLOGGER (limited)

Assalamualaikum dan hi,

Disini Cik Bunny nak share sesuatu yang pastinya berkaitan dengan blogger stuff, masa untuk cuci mata =p


sob...sob...sob... itu baru cover, penanda bukunya ada di dalam
I Heart Blogger Clouds Bookmarks termasuk kawaii sticky notes! =D 
the best part is siap ada klip *trolled


Info:
  •  4 design bookmarks. simple but cool. abaikan GD Big Bang XD
  • I choose yellow polkadots color for cover sebab nampak terang.
  • penanda buku ni masih baru sejak minggu lepas.


itu saya dan blogger bookmarks, sekian terima kasih *diam



1 set ( 4pcs bookmarks), ada sticky notes dan...... FREE mystery gift
kalau beli lebih dari 1 set, total postage tetap sama =)

Buat masa ni Cik Bunny ada 2 set 1 set sahaja so siapa cepat dia dapat =p

Jika berminat, hantarkan detail seperti berikut:

NAME:
ADDRESS:
NO TEL:
ITEM: Blogger Bookmarks
PAYMENT METHOD: Cimb @ Maybank?

send to my email: imafahima@yahoo.com atau pm saya di facebook atau fanpage.

*serious buyer please.
*jangan lupa sertakan bukti pembayaran (printscreen on9 transfer / resit) so memudahkan lagi urusan pos.

UPDATE
someone dah beli dan tinggal 1 set sahaja lagi. Ada yang nak beli tapi belum confirm untuk buat payment so siapa yang bayar awal, dia dapat...

Instagram: @inspirebunny
Facebook: Inspirebunny [dot] blogspot
Twitter: @inspirebunny
Ask me/Advertorials: http://inspirebunny.blogspot.com/2011/03/ruang-tamu.html



25 comments:

  1. So kawaiii ! Kreatif sungguh si Blogger ini .. Nak free satuu ..

    -www.aimancool.com-

    ReplyDelete
  2. wahhh pandai buat :D trigin nk buat cmni gak :D home made atau tempah ni:D comel la

    ReplyDelete
  3. thanks all for comments =)

    @Din
    home made punya ~keke

    ReplyDelete
  4. rajinnya buat. sangat kreatif :)

    ReplyDelete
  5. cantek ^_^ singgah sambil follow! :D #4104

    ReplyDelete
  6. kreatif tuan blog ni..

    datang singgah sini.

    jemput singgah blog saya pula ^^

    ReplyDelete
  7. nice one.comey je.hehehe...moga bisnes maju

    ReplyDelete
  8. comelnyaaa.kreatif la cik bunny :D

    ReplyDelete
  9. Ingatkan free tadi.. ish dia nie he...23x

    ReplyDelete
  10. kunjungan gan , bagi-bagi motivasi
    semoga menjadi semangat .. :)
    Ingatlah selalu bahwa tekad Anda untuk sukses lebih penting daripada yang lainnya.

    ReplyDelete
  11. cantik sangat,, si designer mesti puas hati dengan hasil ni :)

    ReplyDelete
  12. waaaaaaaaaa. lame tak lepak sini. cik bunny dah semakin maju. ;)

    ReplyDelete
  13. Blogger Bookmarks dah tinggal satu,,,,, jom lah topup dulu nanti buat duit dengan topup pulak .... pi sini http://msbizprepaid2u.blogspot.com/

    ReplyDelete
  14. jom join ! you've been tagged !

    http://alynhyunnie.blogspot.com/2012/12/contest-headerblog-comel.html

    ReplyDelete