For You ^_^

Tuesday, December 11, 2012

Blogger Lelaki Malaysia Pilihan

Assalamualaikum dan hi,

Sebelum nak share tips terbaru, untuk minggu ni saya nak choose blogger lelaki Malaysia piilihan yang pastinya bakal jadi pilihan korang ~keke...  I'm pretty sure tergetar-getar nak tau siapa blogger lelaki Malaysia bertuah Cik Bunny nak review. Sebelum itu, sila jangan nangis jika tak terpilih, so always be nice of me k ~hahaha... Why so serious? *G-Dragon mode XD dup dap dup dap blogger lelaki Malaysia pilihan yang kena ialah........... sila baca entri ni sampai habis =p

Tadah!

dan klik

Apa yang menarik tentang blog ni?
  • blog ni dilahirkan pada February 2012
  • kebanyakan bukan entry copypaste. Rajin join segmen. 
  • followers lebih 5k.
  • walaupun entry sedikit tapi jumlah komen melebihi +++ memang retis lah 0_0

Antara entri pilihan?
*jangan lupa like dan komen....

Owner blog?

His name is Khalid Kyle. 22 years old 2012. Currently doing Master by Research in Sc & Tech. Memang nice guy and friendly sebab itulah kenapa ramai blogger komen blog dia sampai 5++ ~keke... Nak tau sangat tentang dia sila follow dan twit-twit dia di https://twitter.com/khalidsuxx atau nak tau update terbaru secara FREE sila google plus di https://plus.google.com/102613566283172227914

11 perkara tentang Khalid Kyle yang wajib korang nak tahu (versi dia dan Cik Bunny):

Khalid Kyle: Made in Melaka not Brazil loserr
Cik Bunny: buku Harry Potter saya made in China...ok takde kaitan =p
Khalid Kyle: Anak ke 7 dari 8 beradik ( 4 lelaki, 4 Perempuan )
Seimbangkan :-) So before buat rancang dulu k.
Cik Bunny: melepas job jadi anak bongsu.
Khalid Kyle: Aku suke makan kenyang² pastu tido puas², bile bangun kepala otak aku
pun Hang Over -__-'
Cik Bunny: sila makan cekelet sebelum tido. Abaikan jika tak berkesan XD
Khalid Kyle: Bile pergi shopping macam² aku beli... segala baju, jajan, perhiasan ntah hape²
but at the end of the day yang aku guna 2-3 je, yg lain jadi artifak.
Cik Bunny: let me tolong jual barang artifak. dapat komisen boleh beli iphone5 nih XD
Khalid Kyle: Love leather + animal printing stuff so much, yg ori ler-pasar tani nyer tolak tepi.
Cik Bunny:  stuff macam bunny rabbit ada tak? nak beli free =p
Khalid Kyle: Can't live without my Gatsby blotter coz my face is sooo freaking oily.
( rasenyer dah bersepah blotter hitam aku tu kat satu Melaka ni muahaha )
Cik Bunny: i'm also got oily face but disebabkan saya perempuan so i never use Gatsby XD
Khalid Kyle: Penyanyi toilet tegar yang bencikan perokok tegar
Cik Bunny: toilet or......... bathroom? 0_0
Khalid Kyle: Lelaki pembersih yang sukakan benda bersifat exotic
Cik Bunny: lelaki pembersih? patutlah hot semacam (muntah jika setuju)
Khalid Kyle: A dreamer + full time procrastinator + perfectionist + easily being distracted
Cik Bunny: tak nak masuk campur x_x
Khalid Kyle: Aku suke melukis especially bila cikgu/lecturer tengah mengajar kat depan.
Cik Bunny: kepada mereka yang singgah entri ni, tipulah tak pernah buat kan? keke
Khalid Kyle: jovial . friendly . extrovert . funny . suxx = Me ㋡
Cik Bunny: at least this is yourself =)

Selanjutnya tentang dia boleh rujuk ENTRI INI. jangan lupa komen k...

prom night, minggu suaikenal, tema party, prom party, halloween, costume party, friendship, final dinner, traditional cuisine
sila TERjerit girls.....

P/S: Disable comment. sebarang pertanyaan atau komen mengenai Khalid Kyle, sila ke
twitter: https://twitter.com/khalidsuxx
goole+: https://plus.google.com/102613566283172227914
blog: http://aderakukeysah.blogspot.com
Instagram: @inspirebunny
Facebook: Inspirebunny [dot] blogspot
Twitter: @inspirebunny
Ask me/Advertorials: http://inspirebunny.blogspot.com/2011/03/ruang-tamu.html