For You ^_^

Monday, December 31, 2012

Selamat Hari Jadi Blogger Inspire Bunny!

Assalamualaikum dan hi,

31 Disember adalah hari terakhir untuk setiap tahun atau versi omputeh a last day of the year.

 
31 Disember 1992, am I........92's pure maknae?
*ayat pertama yang terlintas dalam fikiran, WT#@$&

Did you know, bunga api sentiasa diadakan secara besar-besaran pada waktu tengah malam setiap kali hari jadi Cik Bunny XD.... Happy Birthday to Fahima a.k.a Inspire Bunny yang ke-20 and Happy New Year 2013

last pic for 2012...sobs..sobs... >.<

Untuk tahun 2013 ni:
  1. hidup  lebih ohsem dari sebelum ni. wahai 2013, please be ohsem for me *cute face minta lempeng
  2. make happy family
  3. minta maaf dan maafkan semua orang atas kesilapan mahupun tak buat silap.
  4. nak jadi lebih baik semampu baik.
  5. berusaha lebih guna nama Fahima agar lebih dikenali dari nama Cik Bunny. don't ask me why =_=
  6. kumpul dan jumpa rakan-rakan lama sekolah....rindu ~.~
  7. berusaha memajukan perniagaan sendiri. 
  8. 5k followers, more silent readers & commentors this blog
  9. buy samsung galaxy s3 or latest XD 
  10. kawin? maybe...padahal calon suami pun belum ada =_=
  11. discuss to TS ent. buat showcase & fanmeeting B.A.P kat Bintulu

Terima kasih tak terhingga wish birthday dan mendoakan saya panjang umur, murah rezeki, sihat walafiat, kebahagiaan, kesejahteraan dan dirahmati Allah S.W.T. Itupun sudah cukup sebagai hadiah paling bermakna untuk saya. saya sedar saya dah jauh lebih besar dari hagemaru terima hadiah. ceh, before birthday bukan main lagi terlompat-lompat happily terima hadiah dari planet matoki shut up you!0_0
dan kepada haters, even you still hate me but if you love me, i'll love you too =p


Instagram: @inspirebunny
Facebook: Inspirebunny [dot] blogspot
Twitter: @inspirebunny
Ask me/Advertorials: http://inspirebunny.blogspot.com/2011/03/ruang-tamu.html



16 comments:

  1. Happy Birthday :)May Allah bless you :)

    ReplyDelete
  2. hepy besday dear...smuge thun 2013 akan lbih bmakna :)

    ReplyDelete
  3. selamat hari lahir..and welcome to 20-an..:D semoga sukses dan semua wish tercapai dgn mudah..Insyaallah,:D

    ReplyDelete
  4. happy beffdayyY~! may god bless you~!

    ReplyDelete
  5. Happy Birthday..smoga dpnjangkn umur dn murah rezki..

    ReplyDelete
  6. Selamat Menyambut Ulang Tahun Kelahiran dan Selamat Menyambut Tahun Baru...
    Semoga 2013 akan membawa 1001 erti dalam hidup dan semoga semua hajat anda tercapai..

    ReplyDelete
  7. happy bufday girl.. semoga sume yang dihajati akan tercapai.. be happy okeyh.. :)

    ReplyDelete
  8. jemput join segmen blog paly :)
    http://www.paly.my/2012/12/segmen-tadi-dan-sekarang.html

    ReplyDelete
  9. selamat hari lahir tuan punye blog :)

    ReplyDelete
  10. Selamat Hari Lahir..Hujung tahun dia lahir hehee.. Da nak masuk tahun baru :)

    ReplyDelete
  11. org lain dh nak masuk umur 21 tp cik bunny kita net baru nak masuk 20 tahun yer hihihi

    btw selamat hari lahir

    ReplyDelete
  12. happy birthday :)
    semoga pjg umur and murah ezeki :)

    ReplyDelete