For You ^_^

Wednesday, December 26, 2012

Tudung Online Dipercayai

Assalamualaikum dan hi,

Hari bonus sedunia kini tiba ~keke...sempena hari tu jugalah saya nak share satu perkara menarik yang sememangnya menarik perhatian wanita apatah lagi saya dah trust sebab barang yang dah dipos kini di depan mata,  Hijab & Such.

sila hafal....hafal....hafal....(hypnosis you XD)

Cik Bunny try pakai hijab Colour Block Shawl dari Hijab & Such dan hasilnya....

tudung baru sampai terus pakai, abaikan seketul jerawat =_=

posing kali kedua, that poster....kekeke

Pendapat Cik Bunny tentang  Colour Block Shawl :
  • kainnya sangat lembut.
  • mudah dibentuk.
  • seriously selesa dan sejuk.
  • 3 tona warna yang cukup terang.
  • jahitan shawl yang begitu kemas. 

Selain itu, terdapat warna tone lain selain warna yang Cik Bunny pakai, boleh rujuk kat entri ni: http://hijabandsuch.blogspot.com/2012/11/colour-block-shawl.html
For those yang suka tudung ni, sebaiknya rebut cepat2 sebab tudung ni limited dengan harga SALE including postage =D
Tambahan pula kedai online ni baru saja dibuka pun dah ada orang beli ~wink

Senarai Jenis Hijab yang terdapat di Hijab & Such:
*sila klik gambar untuk selanjutnya


hijab and such, half moon double layer, half moon murah, chiffon

hijab and such, bawal, bawal corak, bawal ameba

hijab and such, bawal, bawal checkers, bawal norjuma

hijab and such, awning sara, awning, tudung awning



Semua hijab di atas ni adalah limited stock. so siapa cepat, pay first, maka dia dapat! 
psssstttt lelaki pun boleh beli tudung ni jugak, boleh bagi hadiah kat mak, adik, kakak dll


P/S: Disable comment. Sebarang pertanyaan, pembelian atau komen mengenai Hijab & Such, sila ke http://hijabandsuch.blogspot.com/ atau https://www.facebook.com/hijabandsuch

    Instagram: @inspirebunny
    Facebook: Inspirebunny [dot] blogspot
    Twitter: @inspirebunny
    Ask me/Advertorials: http://inspirebunny.blogspot.com/2011/03/ruang-tamu.html