For You ^_^

Friday, February 1, 2013

Hari Mengundi Blogger Sedunia

[STICKY POST]

Assalamualaikum dan hi,

Entri pertama tahun 2013 yang isinya agak mencabar sikit =_= Musim baru dengan musim mengundi baru. Dah macam pilihan raya.Usah bawa sepanduk lagi 0_0

Dipendekkan cerita, Blog Cik Bunny dicalonkan sebagai Favourite Lifestyle Blog di Malaysia Social Media Week (MSMW). So seperti biasa.......pepaham jela...sobs....sobs... >.<


How To Vote?
  1. Sign up MSMW kat http://www.socialmediaweek.com.my/2013/signup.php (skip jika dah daftar)
  2. kat email ada satu mesej dari MSMW dan disitu ada link untuk pengesahan so klik link tersebut dan login balik seperti biasa.
  3. pegi link sini http://www.socialmediaweek.com.my/2013/awards/category.php?id=17 , tekan ctrl + huruf F serentak dan cari link ni: inspirebunny.blogspot.com
  4. tekan butang vote like this pic:
before voting
after voting
sekiranya butang vote warna biru means korang dah undi blog ni but sekiranya butang vote warna hijau means korang masih belum vote blog ni.

Actually saya tak nak paksa korang vote blog ni. Vote this blog kalo rasa blog ni  terbaik untuk korang =) Thanks you so much for voting. Menang atau tak, yang penting I'll still keep improving my blog =) segala tips ada di sidebar. Feel free to read.....

P/S: for those yang pernah buat entri pasal blog Inspire Bunny, please contact me your link so saya letak link tersebut kat sidebar blog ni (They Post About Me! =D)
Instagram: @inspirebunny
Facebook: Inspirebunny [dot] blogspot
Twitter: @inspirebunny
Ask me/Advertorials: http://inspirebunny.blogspot.com/2011/03/ruang-tamu.html



13 comments:

  1. Jom menang rm100, rating & ranking hanya dengan membuat artikel ! http://blog3dalam1.blogspot.com/2012/12/cabaran-seo-selamat-tahun-baru-2013.html

    ReplyDelete
  2. Good luck ;)

    Sementara masa masih ada ! TOPUP RM100 UNTUK ANDA !
    http://nadyabubble.blogspot.com/2012/12/contest-top-referer-get-rm100-topup.html

    ReplyDelete
  3. good luck... semoga berjaya...

    ReplyDelete
  4. Hi Cik Bunny, Hijab and such... membuat GA untuk pertama kalinya. Sebagai pelanggan kami, anda di jemput & sudila kiranya menyebarkan kepada rakan-rakan yang lain. Terima kasih :)

    ReplyDelete
  5. sejuknye malam nie...jalan2 kejup sambil buat lawatan rasmi dkt blog yang menarik nie...jemputler dtg blog sya kalau rajin ^_^

    ReplyDelete
  6. jom join :) http://www.hazirahmuslim.my/2013/01/giveaway-pertama-hanizcom.html

    ReplyDelete
  7. Hi.. aslkum.. u have so nice blog ...bleh sy follow u? if can pls follow me back ya.. thx =_=
    http://slapmestore.blogspot.com/

    ReplyDelete
  8. Salam... jemput join giveaway saya d http://www.rararoo.blogspot.com/2013/02/fabuloous-giveaway.html
    dan menangi barangan korean Cosmetic seperti The Face Shop, Etude House dan Tony Moly :)

    ReplyDelete
  9. aslkum.. u have so nice blog ...bleh sy follow u? if can pls follow me back ya.. thx =_=
    http://slapmestore.blogspot.com/

    ReplyDelete