For You ^_^

Thursday, January 10, 2013

Tuah Blogger Masuk TV!

Assalamualaikum dan hi,

kisah benar dari sebenar. *fail bm =_= Satu percapaian yang sememangnya agak besar dari seorang blogger. Sape tak nak kan ^_^  tidak semestinya di kalangan blogger popular yang masuk tv ~huhuhu ...hari ni Cik Bunny nak share pengalaman dari seorang blogger juga pemilik satu kedai yang bernama NORZI BEAUTILICIOUS HOUSE .Did you know, minggu lepas this shop dipilih bersiaran di TV3.


Model TERpilih NORZI BEAUTILICIOUS HOUSE, Anis

According from NORZI BEAUTILICIOUS HOUSE,

"Banyak sangat pengalaman yang ditimba semasa sesi on air atau bersiaran di TV3. Sememangnya sesuatu yang baru. Psstt.. sebelum slot  kami, sempat la tengok Aizat, Hafiz , Black dan ramai lagi bersiaran sebab semua tu kan pemenang Anugerah Juara Lagu 2012 .   


Nantikan pelbagai lagi cerita tentang Norzi Beautilicious House. Beberapa majalah telah menghubungi kami juga. Alhamdulillah.Terima kasih untuk kamu semua yang disayangi. Stay tune for more stories at http://norzibeautilicioushouse.blogspot.com."

Selanjutnya sila ke entri ni: http://norzibeautilicioushouse.blogspot.com/2013/01/norzi-beautilicious-house-dalam-siaran.html. Nway, congrats to NORZI BEAUTILICIOUS HOUSE dipilih dari pihak TV3 untuk Wanita Hari Ini. Sekarang pasti tertanya apa yang ada di NORZI BEAUTILICIOUS HOUSE. Di sana mereka menyediakan dress, blouse, skirt dan banyak lagi and paling latest yang menjadi idaman kebanyakan wanita iaitu peplum! Harga setiap items sangatlah berpatutan maka sila bersedia untuk cuci mata.

 
NBB0032 PEPLUM LONG DRESS
F r e e   S i z e Muat dari S ,M, L
Material: Quality Lycra
full with 3 layer beads

 
NBD28 HORIZ STRIPY DRESS
F r e e   S i z e Muat dari S hingga XL
L e n g t h   5 4 i n c h

M aterial: Quality Lycra
 
NBB0026 POLKADOT RIBBON PEPLUM BLOUSE 
PRE-ORDER
M a t e r i a l : COTTON
F r e e   S i z e  : 
bahu 15 inch
dada 18 inch
labuh 30 inch
 NBB0025 POCKET BLOUSE
M a t e r i a l : COTTON
F r e e   S i z e  : 
bahu 15 inch
dada 18 inch
labuh 30 inch
More info & colours: http://norzibeautilicioushouse.blogspot.com/2013/01/nbb0025-pocket-blouse.html


NA22 OUTSTANDING BLOUSE
this is restock item due to popular demand .
all colors available
F r e e S i z e Muat dari S ,M, L,XL,XXL
M aterial: Quality Lycra
full with beads

CLICK http://norzibeautilicioushouse.blogspot.com FOR MORE AWESOME ITEMS!




How to order?

 Easily terdapat 3 cara untuk order,
  1. fill up order form and wait for our reply less than 24hrs OR
  2. email norzibeautilicioushouse@gmail.com OR
  3. sms 019-3177872

GOOD NEWS!
Agen NORZI BEAUTILICIOUS HOUSE Diperlukan


APA ITU DROPSHIP?
Dropship merupakan model perniagaan  yang melibatkan penjualan sesuatu produk atau servis dengan pengedar (dropshipper) hanya perlu membayar kepada pembekal berdasarkan produk dan servis yang dijual dengan kadar harga komisyen yang telah dipersetujui oleh kedua belah pihak
Kaedah ini telah dikenalpasti berleluasa digunakan. Ianya juga memberikan kadar keuntungan yang tinggi kepada pihak pengedar (agen dropshipkerana tidak perlu melalukan perkara berikut:

a) tidak perlu tercari-cari/survey , bersesak-sesak dan  tawar menawar untuk membeli stok
b) tidak perlu membeli stok dengan minimum quantity atau konsep borong (beli kuantiti banyak), yang tentunya memerlukan sejumlah kewangan yang besar yng melibatkan kos pos/ kos petrol/ masa/ kos parking/ kos tol  dan lain-lain.
c) tidak perlu menyimpan stok dan menyediakan  modal untuk pembelian stok.

d) tidak perlu tempat simpanan stok atau pejabat urusan yang tentunya memerlukan kos sewa bagi meletakkan semua stok
e) tidak perlu pack barangan, menyediakan consignment pengeposan, kos ke pejabat pos dan lain2
f) tidak perlu berurusan bagi semua workmanship dan kualiti kontrol
Faktor-faktor di atas adalah sangat kritikal kepada pembekal (Dropshipper) , sementara semua pengedar (Agen Dropship) tidak terbeban dengan semua perkara di atas sebaliknya boleh mendapatkan keuntungan dengan duduk dan mendapatkan pesanan dan membuat transaksi kepada pembekal. 

Kaedah ini membolehkan setiap orang menjalankan perniagaan kerana peniaga tidak perlu mempunyai produk atau servis yang dikeluarkan sendiri sebaliknya anda bebas meningkatkan jualan anda pada bila-bila masa.

SYARAT MENJADI AGEN DROPSHIP KAMI ADALAH:
1) Latar belakang internet yang baik
2) Aktif, penyabar dan tidak terburu-buru
3) Sentiasa mempunyai hubungan komunikasi yang baik 
4) Sentiasa semakan (cross check)

5) Faham bahawa penghantaran adalah melibatkan 3 pihak

                      1                                                  2                                   3
NORZI BEAUTILICIOUS HOUSE------> PIHAK POS---------> PENERIMA


Sekiranya parcel telah di hantar (kami menggunakan khidmat poslaju, kecuali dimaklumkan perkhidmatan pos lain), tetapi  tidak diterima dalam 1-2 hari bekerja seperti yang dinyatakan oleh pihak poslaju,  ianya bukan lagi kesilapan/kesalahan pihak kami kerana pembayaran perkhidmatan Pihak pos telah pun dibayar dan Pihak pos perlu dipertanggungjawabkan sepenuhnya . Oleh itu, harap maklumkan kepada penerima untuk merujuk dengan pihak pos di talian 1300-300-300 dengan memberikan no consignment yang diberikan untuk tracking parcel.

KITA SAMA-SAMA BERTANGGUNGJAWAB UNTUK 'EDUCATE' PELANGGAN ANDA BERKAITAN PERKARA INI.

Sila buat semakan tracking number di SINI

SEKIRANYA ANDA BERMINAT MENJADI AGEN DROPSHIP NORZI BEAUTILICIOUS HOUSE, SILA ISI BORANG PESANAN DAN TULISKAN (PENDAFTARAN DROPSHIP) DI BAHAGIAN PESANAN. Info here: http://norzibeautilicioushouse.blogspot.com/p/agen-dropship-norzi-beautilicious-house.html
Terma dan Syarat serta bayaran komisyen terperinci diberikan kepada mereka yang telah mengisi borang pesanan dan benar-benar serious untuk menjadi agen dropship. 
Kepada semua agen dropship Norzi Beautilicious House di ucapkan tahniah dan selamat maju jaya!

Terima kasih.

P/S: Disable comment. Sebarang pertanyaan pembelian atau komen mengenai dress, blouse, skirt dan banyak lagi, sila ke http://norzibeautilicioushouse.blogspot.com atau https://www.facebook.com/pages/Norzi-Beautilicious-House/132185920174041

Instagram: @inspirebunny
Facebook: Inspirebunny [dot] blogspot
Twitter: @inspirebunny
Ask me/Advertorials: http://inspirebunny.blogspot.com/2011/03/ruang-tamu.html