For You ^_^

Monday, February 4, 2013

Domokun Versi Kek Lapis


Assalamualaikum dan hi,
Perayaan Tahun Baru Cina (CNY) tak lama lagi. And of course kek lapis sentiasa dibuka tak kira musim perayaan mahupun hari biasa. Kebanyakan customer beli kek sebelum musim cuti.

Sekarang ni dah kembali lagi kek lapis Domokun. Actually kek ni dibuat kali pertama seawal tahun 2011. Yeah, 3 years! Diinspirasi dari Domokun. Masa tu memang musim Domokun dah =_= Kebelakangan ni dah jarang orang jual kek macam ni.

Packaging: 
lut sinar, nipis dan mudah dilihat. Guna kotak bila dipos ~keke

dari jarak dekat

dari jarak jauh

Details:

Jenis kek: Kek Lapis Biasa
Perasa: Coklat, putih, merah hakikatnya perisa mint.
Size: 1/3: 20cm x 5.5cm x 7cm (More or less)
Harga: RM30
*price exclude postage



What I Like?
  • dibuat oleh pembuat kek lapis yang berpengalaman lebih dari 20 tahun ~keke
  • Design Domokun dan perisa mint sesuai dan menepati citarasa terutamanya kanak-kanak.
  • lembut bila disentuh dan dikunyah.
  • Warna cantik dan kualiti rasa mint yang tak terkata.
  • harga murah dan sangat berpatutan.
What I don't Like?
  • usually Domokun ada 4 gigi tapi memadangkan kek ni agak panjang so lebih dari 4 gigi.
  • untuk kek disimpan dalam peti sejuk, kebanyakkan kek lapis yang kami jual paling lama pun tahan lebih kurang 6 bulan tapi disebabkan ni kek mint jadi hanya tahan lebih kurang 3 bulan.
  • hard to get in Malaysia ~sobs....
Rating: 4/5

Jika serious berminat untuk order Kek Lapis Domokun, SMS ke 013-8480365 (Asiarose) atau email ke imafahima@yahoo.com


So, apa pendapat korang mengenai Kek Lapis Domokun?

Instagram: @inspirebunny
Facebook: Inspirebunny [dot] blogspot
Twitter: @inspirebunny
Ask me/Advertorials: http://inspirebunny.blogspot.com/2011/03/ruang-tamu.html



10 comments:

  1. comelnye... nampak sedap.. tapi rasa sayang nak makan T__T

    ReplyDelete
  2. mesti sedap ni...kreatif plak tu...

    ReplyDelete
  3. comelnya domokun tu. rasa syg nak makan kalau ain beli hihi

    ReplyDelete
  4. menarik, comel & nampak sedap.huhuhu

    ReplyDelete
  5. comel:)

    btw cik bunny ada extra 2x tekaan untuk contest nana^-^

    http://nanakimie.blogspot.com/2013/02/update-contest-teka-duit-syiling.html

    ReplyDelete
  6. Tengok je pun dah rasa lapar.
    Tapi memang comel kek lapis ni

    ReplyDelete
  7. salam..kek tu mcm tuala yg dilipat...gebu..hi3


    ReplyDelete
  8. thanks komen dan..... puji ~keke XD

    ReplyDelete
  9. salam . hai blogger cute . saya follow sambil singgah blog awak . follow me back?

    ReplyDelete