For You ^_^

Monday, March 25, 2013

Salah Faham di Internet dan Mohon Maaf

Assalamualaikum dan hi,


mesej berbayar untuk non-friends from facebook. Jika faham, sila menangis....sobs ~.~

Aku buka fb, check inbox kat other buat pertama kali, rupa-rupanya ramai blogger/ rakan fb mesej me. Kebanyakkan juga ada mesej penting. Sampaikan mesej tahun lepas pun belum direply. Speechless. Mengapa jadi begini? Timbul muka rasa bersalah sebab tak reply.  Bukan maksud aku sombong tak reply mesej korang tapi seriously aku betul-betul tak tau korang sebenarnya hantar mesej untuk aku! 0_0 Aku minta maaf banyak-banyak, aku betul-betul tak tahu =(



Kadangkala hanya disebabkan internet, kita boleh jadi salah faham. Bukan main lagi orang cop kita ni sombong hanya sebab tak reply mesej mereka padahal secara realitinya mesej tersebut sebenarnya tak sampai ke tangan kita! Begitu juga bila bersms. Yang ni memang pernah terjadi. People asked, WHY U NO REPLY ME???............... padahal sebenarnya kita dah kehabisan kredit. terolololol =_=


Next time kalau ada apa-apa, lebih baik mesej me kat fb fanpage: http://www.facebook.com/pages/InspireBunny-dot-Blogspot/101256119965263 atau email ke imafahima@yahoo.com or fadz_zoey@yahoo.com.my. Di twitter saya pun boleh. Don't worry, its free XD Aku akan cuba reply apa yang aku mampu. If you're not friend status from my fb, mohon jangan mesej. Takut mesej tak sampai. To haters, kalau benci sangat kat saya, please don’t cause any trouble. Stop being immature =_=

I want to apologize if I can't reply and answer all comments and messages. I have a lot of jobs to do. Tolong mak bekerja dan jadi cikgu kepada murid-murid kecil. Ditambah lagi I need to focus with my craft. So please don't ask me kenapa saya jarang update blog kebelakangan ni. Semoga anda faham keadaan reality saya >.<  Thanks for reading ^_^


Instagram: @inspirebunny
Facebook: Inspirebunny [dot] blogspot
Twitter: @inspirebunny
Ask me/Advertorials: http://inspirebunny.blogspot.com/2011/03/ruang-tamu.html



8 comments:

  1. Macam mana nak check inbox kat others?

    ReplyDelete
    Replies
    1. klik icon mesej dan klik word "other" kat sebelah kiri.

      Delete
  2. laaa, patut la tak balas. hihihi, kidding.

    ReplyDelete
  3. sabar ya akak,,
    meh aku terajang haters akak tu,,eheh,,

    ReplyDelete
    Replies
    1. tapi makin terajang makin menjadi. susah ni XD

      Delete
  4. facebook dah pandai carik duit cara lain =)

    ReplyDelete