For You ^_^

Monday, April 15, 2013

Tipikal Selca + cabaran

Assalamualaikum dan hi,

belum tonton? silakan. dah tengok? sila baca entri ni sampai habis =p


From JinnyboyTV

yang pasti ramai yang hensem-hensem dan cantik cantik comel belaka tergolong dalam video tersebut termasuk saya sendiri tapi x de lah sampai selalu buat kan =p kecuali part stance seriously tak pernah buat XD

kadangkala bila berselca sampai siap amik gambar mi segera sekali. Itulah pepatah kata gambar first, then eat. Nampak cool upload gambar sendiri  padahal gambar jadi nampak awkward dan annoying dimata orang lain. Maka timbul lah lain orang, lain pandangan. Sedar dan sedar kita takkan mudah puaskan hati semua orang. Okay.... hohohohoho

lepas tonton video ni timbul pulak satu idea nak pilih golongan photographer mana dan dijadikan sebagai cabaran untuk entri ni. memandangkan ni dah musim kiyomi (maaf terlampau malu nak buat), so i choose ZERO TO TEN. *trying to accepted =_=

...
zero

one
two

three
four

five

six

seven

eight

nine

ten


CLOSE ENOUGH =_="
 penat jari jemari buat satu sampai sepuluh.
I'm 21 and saya sedar versi saya agak awkward. Just for fun yah, jangan marah, nanti cepat tua =p
kalau korang nak buat, silakan

P/S: Kalau ada masa, In Sha Allah next week or minggu kemudian saya akan share kat mana nak edit gambar free. Ramai yang tanya pasal benda ni. sabar ye....keke ^_^
Instagram: @inspirebunny
Facebook: Inspirebunny [dot] blogspot
Twitter: @inspirebunny
Ask me/Advertorials: http://inspirebunny.blogspot.com/2011/03/ruang-tamu.html



11 comments:

  1. Ambaooii..hihi.. kalau muda remaja buat macam tu comel la.Kalau dah tua2 ni segan pulak.haha..sendiri tgk pun malu.ekeke..

    ReplyDelete
  2. hehehe betul-betul tapi takde sampai sepuluh kalau selca pun hehehe

    ReplyDelete
  3. tak perlu ada kecomelan untuk ini,
    just perlu ada confidence... cukup! :)

    ReplyDelete
  4. hihihii...
    mampir balik ya gan http://tiara-effendi.blogspot.com/

    ReplyDelete
  5. mcm best je. hehe nak buat la jugak nanti... (kalo dah confidentla hihi)

    ReplyDelete
  6. @nadia mat
    @Nur Dzafirah
    malu nak wat gwiyeomi ~hehe XD

    @Ima Salsuzaima
    samala ~.~

    @Liyana Lunia.
    @Perttzyana Alpah
    if nak buat, good luck ~keke

    ReplyDelete
  7. cik Bunny jemputla jenguk post saya yg terinspirasi dr post awak ni hehe http://deemataque.blogspot.com/2013/04/cabaran-kiyomigwiomy-review-balm-stain.html

    ReplyDelete