For You ^_^

Thursday, June 27, 2013

New Limited Handmade, Bunny 21 mini teaser and Giveaway Winners

Assalamualaikum dan hi,

Sekian lama tak update blog dek bekerja keras tolong mak berniaga. Nak update blog jadi kurang. sorry =( Sambil itu nak planning terbaru untuk my shop iaitu Bunny Inspired. Sempena bulan Ramadhan dan Aidilfitri nak dekat jadi  nak launch new stock, Bunny 21 with special new designs, limited and 100% handmade by me especially ribbon stuffs.

Why Bunny 21? sebab umur saya 21 tahun pada tahun 2013. And saya design items terbaru pada bulan ni ~keke.....Sedar tak sedar sebenarnya Bunny Inspired dah berusia setahun. Pengalaman saya jadi crafter kekadang agak perit kot. But i'm only interested with ribbon stuffs than others. Ntah mengapa =_= sampai semalaman termimpi mimpi perah idea, fikir design terbaru sendiri termasuk material. Walaupun setahun, saya masih belajar dari pengalaman. Apepun, harap doakan yang terbaik =)

Dimulakan dengan Bismilah =)

via my insta: inspirebunny
Special designs by me. Bila dah tulis limited maka quantity items tersebut sangat tipis dan takkan restock lagi. Jadi siapa cepat dia dapat =)


kononnya teaser....
Blog: http://bunnyinspired.blogspot.com
Facebook fanpage: https://www.facebook.com/bunnyinspired

------------------------------------------------------


Remember this giveaway? Sekarang giveaway ni dah ditutup. Tanpa banyak kata lagi, saya umumkan pemenang via random.

  1. Fifiy Fitrianiee - fitrianieefifiy@yahoo.com
  2. Hazirah shah - zira.shahrudin@gmail.com
  3. Iwani Irdina - wani_dina01@yahoo.com 

Congrats to winners. Kepada pemenang/ pemilik email diatas, jangan lupa hantarkan detail nama penuh, alamat dan no.tel ke fadz_zoey@yahoo.com.my sebelum 30 June 2013, 8:00am. Pastikan hantar detail tersebut guna email di atas ke email yang betul. Kepada peserta yang tak menang, jangan bersedih. Bulan Ramadhan nak dekat, moga dimurahkan rezeki untuk korang. Keep calm and stay healthy =)
Instagram: @inspirebunny
Facebook: Inspirebunny [dot] blogspot
Twitter: @inspirebunny
Ask me/Advertorials: http://inspirebunny.blogspot.com/2011/03/ruang-tamu.html



4 comments:

  1. nk join segment coming soon tu. huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. yang coming soon tu bukan segment sis. itu new items utk Ramadhan & Raya.

      Delete
  2. slalu join tp xpnah dpt.. huhu.. xda rezeki..

    ReplyDelete