For You ^_^

Friday, July 5, 2013

Pencinta Accessories

Assalamualaikum and hi,

Accessories seperti cincin, gelang dan rantai mampu dijadikan sebagai penyeri dan pelengkap untuk apa saja outfit mengikut kesesuaian.

Ollie Jewellery adalah satu kedai online dari Kuala Lumpur yang menjual accessories diperbuat daripada .925 sterling silver jewellery (made of 92.5% pure silver). Ollie Jewellery dibuka dengan idea-idea yang exclusive serta harga berpatutan untuk semua. Sudah tentu kualiti menjadi keutamaan setiap accessories.




Flower Heart Key Charm
Info:
Style No.: P33011
This Flower Heart Key symbolizes the key to your lover's heart. This Key can be
used as a charm as well as pendant.
-> 925 Sterling Silver w/ Rhodium plating
-> Size: 36mm x 12mm (L x W
Where to get: http://www.olliejewellery.com/key%20charm

Heart CZ Ring
Info:
Style No.: R51028
Classic meets modern. This ring features 1.5 carat heart-shaped CZ with small
round side CZs in channel setting.
-> 925 Sterling Silver w/ Rhodium plating
-> Top width: 8 mm; Bottom width: 3 mm
-> Top height: 7m
Where to get: http://www.olliejewellery.com/Heart%20CZ%20Ring

My Opinion
Packaging yang begitu teliti serta rapi agar accessories tersebut tidak rosak dan patah. 
Customer service boleh tahan ohsem sebab order processing and delivery was super fast! As mentioned this shop juga mementingkan keutamaan pada customer. Pada masa yang sama juga boleh mengeratkan lagi hubungan antara sesama customer =)
Web Design Ollie Jewellery (http://www.olliejewellery.com) walaupun simple tapi mudah dan tema yang bersesuaian. 





Tips untuk outfit yang simple, hanya perlu tambah accessories untuk nampak lebih menyerlah.
dari jauh, nampak bling bling gitu. but idk why budak sebelah nampak macam terkejut 0_0

Contact:
Website: http://www.olliejewellery.com
Facebook: https://www.facebook.com/olliejewellery
Email: nani@olliejewellery.com
No.tel: 014 3310 72

Jadi, apa pendapat korang tentang accessories ni?

Instagram: @inspirebunny
Facebook: Inspirebunny [dot] blogspot
Twitter: @inspirebunny
Ask me/Advertorials: http://inspirebunny.blogspot.com/2011/03/ruang-tamu.html



14 comments:

  1. bagus nie accessories ...
    insideshift.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. tak suka sangat guna accessories. hehe, ikut mood.

    ReplyDelete
  3. cantik.. zmn muda mudi dulu suka kumpul aksesori gini.. skrg x lagi.. suka tgk je.. :)

    ReplyDelete
  4. adess,, setakat ni muja suka tengok je,,, :)

    ReplyDelete
  5. ingatkan accesories handphone tadi..

    ReplyDelete
  6. cantik. cuma x dapat tgk jeles workmanship nya

    ReplyDelete
  7. singgah sini dear..jemput singgah
    http://ordinarygurl-sue.blogspot.co.uk/2013/06/study-tour-in-london.html

    ReplyDelete
  8. intesting..

    jemput singgah

    zj_7459@blogspot.com

    ReplyDelete
  9. Cantik rantai..

    kamu ditag..

    http://bondaqalish.blogspot.com/2013/06/my-1st-giveaway-by-hathirah.html

    ReplyDelete
  10. singgah sini isi duit tabung nuffnang =)

    ReplyDelete
  11. waaaaaaaaaaa. lame tak jenguk cik bunny. dh makin lawa la. :)

    ReplyDelete