For You ^_^

Wednesday, June 12, 2013

Real Cik Bunny?

Assalamualaikum dan hi,

Kebelakangan ni dah sibuk nak prepare new items with new design di Bunny Inspired untuk Musim Ramadhan dan Raya nanti. Mohon maaf sekiranya lama menunggu update blog ni ~tsk...tsk....

Ketika itu juga muncul lah 2 ekor arnab super comel gebu tetiba masuk rumah katanya itu hadiah dari anak buah saya. Oh, pandai berkata rupanya si arnab itu, nampak benar nipunya =_=

dah nak masuk 3 tahun dah usia blog ni guna nama Cik Bunny. Tahun ni agak jarang kot guna nama tu ntah kenapa. Mungkin umur makin lama makin meningkat jadi makin kurang sesuai kot guna nama tu. kot lah.


 satu kelabu betina. satu bermata panda jantan.
  • makan sayur kankung dan lobak. lobak tak payah potong kecil kecil. Bagi je terus. Sebab gigi arnab ni kuat. Punyalah bising sewaktu makan =_=
  • tidak mengiau, mengembek mahupun berkokok. Arnab ni binatang yang senyap. Maka aman lah sentosa di sekelilingku ~.~
  • najis kecil dan kurang berbau. Kebersihan mudah dijaga.
  • sekiranya kandang arnab atas tanah, berkemungkinan besar kalau arnab dah beranak, pasti dia sorok anak anak dia dalam tanah tanpa pengetahuan tuannya. Please take note.



This rabbit paling susah nak tangkap gambar. Setiap kali nak amik gambar, mesti dia toleh kanan kiri dan belakang. macam tau tau je aku nak amik gambar dia. Ke dia memang tak suka bergambar. ke camne?


Degil punya pasal, maka terpaksalah nak amik keputusan untuk amik gambar sama.

Cik Ima + Bunny = Gwiyomi Cik Bunny
Lepas birthday party anak buah dan promoting Ollie Jewellery, barulah layan karenah dia ni. Biasalah nama pun jantan. Aggressive sangat =_= Kalau masih degil lagi, akan ku hantar dia balik ke planet Matoki pasni. Ok,gurau.

---------------------------------

Yang ini kpop related. Sejak dah TERminat kat B.A.P , setiap kali apa yang berkaitan dengan arnab, ada-ada je terfikir benda ni.....

imbasan orang biasa dan baby (B.A.P fans)


Instagram: @inspirebunny
Facebook: Inspirebunny [dot] blogspot
Twitter: @inspirebunny
Ask me/Advertorials: http://inspirebunny.blogspot.com/2011/03/ruang-tamu.html



9 comments:

  1. done follow u,do follow me then :)

    http://memburukesempurnaan.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. owh my bunny2..bile nak ade koleksi arnab neh =(

    ReplyDelete
  3. Arnab memang cute kan .. mind follow me http://nooruldebisa.blogspot.com/ :) :)

    ReplyDelete
  4. cute.. tapi kak mia tak berani nak pegang...

    ReplyDelete
  5. ok....noted...thanks the info..
    btw done follow...follow me back k..^_^

    ReplyDelete
  6. cantik arnab.....da brape ekor

    ReplyDelete
  7. alololo comel betul rabbit dia hehe...
    kte pon minat b.a.p gk!!
    huhu

    ReplyDelete
  8. @Perttzyana Alpah
    @ezyra daniel
    kita satu kepala XD

    @Mia Liana
    beranikan ~keke

    @Nur Afridayati
    sama sama

    @khai nuar
    2 ekor

    ReplyDelete