For You ^_^

Monday, July 22, 2013

[Blog Giveaway] Circle Lens by Glasses Online

Assalamualaikum & Hi,

*Untuk Giveaway, sila scroll ke bawah

Sebelum ni, i want to introduce something special memandangkan hari raya semakin ke depan. Dah baca tajuk ni kan so for info, Glasses Online is Malaysia's largest online retailer for branded eye wear products. Antaranya Glasses, sunglasses dan contact-lenses.

1. Glasses

My Favorite glasses: Ray Ban RX5217 A 2013/53
Where to get: http://www.glassesonline.com.my/ray-ban-rx5217-a-2013-131.html
Info: Its Blue, full-rim, rectangular frame is specially tailored for women and is perfect for both oval and round-like faces. The material, acetate (a lightweight and colour-versatile solution made out of cotton seed fibers and plasticizers), provides accrued resistance and comfort.
Free: cleaning cloth and protective case
My expectation rating: 4/5


2. Sunglasses


My Favorite sunglasses: XOXO XS12-305-C13
Where to get: http://www.glassesonline.com.my/xoxo-xs12-305-c13-93301.html
Info: Its grey, full-rim, rectangular frame is specially tailored for women and is perfect for both oval and round-like faces. The material, plastic, provides a lighteweight and resistant solution to your selected eyewear.
Free: cleaning cloth and protective case
My expectation rating: 4/5



3. Circle Lens


My Favorite circle lens: Freshkon Colors Fusion Perky Brown
Where to get: http://www.glassesonline.com.my/colors-fusion-perky-brown-monthly-wear-2-lenses-99693.html
Info:Besides the perfect good looking, FreshKon Colors Fusion Cosmetic Color Contact Lenses enable a comfortable wearing and an easy handling. In addition, after one month you can choose a new pair of contacts: This isn't only a healthy way of wearing lenses, but also an exciting experience of trying out new colours. 
My expectation rating: 3.5/5


-----------------------------------


Good news my lovely readers! Saya nak buat giveaway lagi & kali ini sponsored by Glasses Online. Pemenang dipilih secara random melalui Rafflecopter. The winner can choose 1 pair of their own choice circle lens HERE! =D This Giveaway is open for Malaysian only.

Syaratnya sangatlah senang, just fill this Rafflecopter form and good luck! ^_^

a Rafflecopter giveaway


If you did not win this giveaway, don't worries! Glasses Online telah menyediakan voucher code worth RM 20 khas untuk pembaca blog ini. Korang boleh gunakan voucher ni untuk mana mana produk di Glasses Online dengan pembelian RM100 dan keatas. Seriously sangat berbaloi dan menjimatkan! Lebih lebih lagi hari raya nak dekat ~keke...

Kalau dah confirm order, jangan lupa guna code ni: GOfadz20



Keep Calm and thank you for joining =)
Instagram: @inspirebunny
Facebook: Inspirebunny [dot] blogspot
Twitter: @inspirebunny
Ask me/Advertorials: http://inspirebunny.blogspot.com/2011/03/ruang-tamu.html



25 comments:

  1. Kene buat entry or ape2 ke? Just isi form tu jeke? Kalau macam tu, done dear. Hope menang

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak perlu buat entry. isi form je. =)

      Delete
  2. Replies
    1. kalau tak de instagram pun penyertaan masih diterima =)
      apepun boleh join mana2 akaun sosial yg ada.

      Delete
  3. Sis Fiza dh join :) Btw just isikan form tu kan?

    ReplyDelete
  4. Dah join sis :) Btw just isikan form tu kan?

    ReplyDelete
  5. done , tp anis takde twitter n instagram . takpe kan ? :)

    ReplyDelete
  6. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  7. done.. saya x de instagram.. and twitter saya rosak..

    :D

    ReplyDelete
  8. done.. hope ada rezeki :)
    sekiraanya ada yg memang mtk cik bunny pm pemenang yea...hehhe :)

    ReplyDelete
  9. Replies
    1. pemenang dah diumumkan sis. saya dah email pemenang. sila check email k =)

      Delete