For You ^_^

Monday, August 12, 2013

OOTD: Hari Raya 2013

Salam semua,

First of all, saya ingin mengucapkan Selamat hari raya, maaf zahir dan batin kepada semua pengunjung blog Inspire Bunny. Hari ni nak share special outfit hari raya saya untuk tahun ni.


Shawl: @lilmrspolkadot (instashop)
Bag: Ros Maris
Basic Makeup product: HiShop.my

Hari raya ni macam biasa beraya ke rumah saudara mara. Tapi first syawal tak lama sangat sebab nak kena tengok layanan tetamu-tetamu datang. That awesome moment when usia makin meningkat tua, I'm still got duit raya ~keu keu keu~


 I'm fancy aka addict with blue color. Maka tak hairanlah pilih shawl caler biru.

solution untuk + + + berat badan. silakan XD

Oh lupa, segala update raya saya juga di instagram: inspirebunny . Follow sekali k =p

P/S: apa cerita raya korang? share kat sini k. Bagi link entry raya sekali jika ada. Sama sama nak tau gak =p
Instagram: @inspirebunny
Facebook: Inspirebunny [dot] blogspot
Twitter: @inspirebunny
Ask me/Advertorials: http://inspirebunny.blogspot.com/2011/03/ruang-tamu.html



8 comments:

  1. Happy Eid Mubarak! Hari ni beraya kat mana?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Happy Eid Mubarak. beraya kat Bintulu =)

      Delete
  2. i tak buat lagi entry raya so tak boleh nak share. ahahah.
    happy eid mubarak =D

    ReplyDelete
  3. selamat hari raya jom BW sini pulak http://fazira-chaoticgirlblog.blogspot.com/2013/08/photo-raya.html

    ReplyDelete
  4. comelnya akak. selamat hari raya ea!

    ReplyDelete
  5. @Nurulee @Cik Chaotic @NurainSuperr
    Happy Eid Mubarak too =)

    ReplyDelete
  6. eid mubarak.suka color electric blue!

    ReplyDelete