For You ^_^

Monday, September 2, 2013

Benda Disukai Bagi Pencinta Cute stuffs dan Selca!

Assalamualaikum dan hi lovelies,

Sebelum ni saya pernah announce teaser new item kat facebook dan instagram. Dan sebelum ni juga punyalah perah otak nak design cover macam mana. Hampir 2-3 design pilihan kot dah buat. Sampai bangun pagi pun masih fikir pasal benda ni. Tak pasal pasal sendiri yang susah =_= Nevermind. Keputusannya, ok. aku nak pilih ni! 

I'm so happy that I gained more than 300 likes this pic on instagram. Thank you dearies ^_^

Hari ni saya nak reveal satu item baru buatan tangan sendiri dan sudah tentu hasil rekaan kreatif sendiri, no printed! XD

Tadah!

actually bukanlah box sangat tapi material dari paper high quality =)

Colorful position inspired by Instagram logo XD

Yes! dalam tu ada pin. Ni contoh salah satu dari set ni. dalam satu set ada 5pcs with random design & color

how to wear ideas especially hijab ^_^
Details:
Product Name: MR. Random set
Product code: MR.xoxo
what's in these set box:
  1. 5pcs hijab pins with different design & color (random)
  2. Free kawaii stickers
  3. 3pcs Free kawaii memo stick
  4. Discount voucher
  5. Free shipping voucher
Size: 21cm (width) x 12.5 +/- (height)
Price: RM10 per set box
*include postage for pos biasa or
*add RM8 if for pos laju
Order: http://bunnyinspired.blogspot.com/2012/03/order-form.html

Did you know, walaupun design nampak simple tapi unik bukan sahaja pin kita pakai, malah packaging dia sekali pun boleh digunakan sebagai hiasan atau props bagi mereka yang suka bergambar dan upload di laman sosial seperti facebook, tumblr dan instagram! =D

Buy, Selca and Happy mustache ^_^


This prop, MR. with me no makeup 0_0 also no plastic surgery XD

easy to be creative =p



ok, cukup! =_=

For more info and order,
Blog: http://bunnyinspired.blogspot.com
Facebook Fanpage: https://www.facebook.com/bunnyinspired
facebook acc. : https://www.facebook.com/BunnyInspire

P/S: For payment, i accept Cimb, Maybank and wang pos.
Instagram: @inspirebunny
Facebook: Inspirebunny [dot] blogspot
Twitter: @inspirebunny
Ask me/Advertorials: http://inspirebunny.blogspot.com/2011/03/ruang-tamu.html



3 comments:

  1. wah..kreatif.. :)semoga success dengan business yer :)

    ReplyDelete
  2. Cantek n kreatif ;) Jemput singgah jemput baca. Feel free to visit http://eykabaha.blogspot.com/ ;)

    ReplyDelete