For You ^_^

Monday, October 7, 2013

3 Tahun Blog Inspire Bunny + Preview Hishop Mask Box + GIVEAWAY!

Salam all,

*FOR GIVEAWAY, SILA SCROLL KE BAWAH

On 10 October, blog Inspire Bunny officially genap 3 tahun ~clap clap clap. 3 tahun kewujudan blog ni memang banyak perubahan dan pengalaman tak kira manis dan pahit sudahpun cukup dirasai. Bab tu malas nak citer panjang2, kalau nak tau sangat just keep clicking older post situ =p Macam macam perkara yang nak dishare kat blog. Kadangkala sampai kawan kawan sendiri pun dah kenal kewujudan blog aku padahal aku langsung tak promote blog aku kat diorang. Yeah, stalker hebat 0_0

evolusi selca dari 2011-2013. banyak belajar, banyak berani cuba, banyak perubahan.

Actually aku dah malas nak bajet berpames pames sangat, lagipun niat ikhlas blogging je pun dah cukup buat aku selesa. Keep calm and stay cute XD

I mean.......stay be yourself ma


Dalam banyak banyak sponsor, HiShop ni antara paling banyak sponsor untuk blog ni dan untuk tahun ni. Memang gila punya excited! Bulan ni jugaklah saya terima satu lagi box dari HiShop. Kalau tak silap, ni dah kali ke-3 terima barang dari HiShop. Jadi, dengan kotak dia sekali boleh buat koleksi tuh ~kekeke

Ta-dah! and yes, very low quality punya camera ~tsk tsk tsk -.-
3pcs mask dan dapat voucher dari White.my dan HiShop.my


  1. Dr. Post Syn-Ake Anti Wrinkle SOS Mask - RM16.90 (Review: coming soon)
  2. Dr. Post V-Tox Acculifting Patch 2ml - RM21.90 (Review: coming soon)
  3. Dr. Post Snail Aquaring SOS Mask - RM16.90 (Review: coming soon)
Rating / overall: 4 / 5
Tengok packaging saja dah tak sabar nak cuba mask baru dengan pengalaman baru pertama kali guna mask jenama made in Korea, Dr. Post. Suka tengok packaging yang besar besar ni disertakan tema doktor yang sesuai seperti baru pulang dari klinik rawatan muka. Siap ada borang ubat sekali ~keke



Giveaway time! Dah saya terima mask ni, giliran nak bagi peluang kat korang. HiShop kini menyediakan FREE mask set khas untuk pembaca blog Inspire Bunny. How to join? cuma isi saja kat Rafflecopter apps kat bawah ni, good luck ^_^
p/s: terms & conditions apply

a Rafflecopter giveaway


Pemenang dipilih akan di inbox melalui email dan proses penghantaran sepenuhnya dari HiShop. Don't be sad if you're not selected as winner. HiShop juga menyediakan exclusive voucher code RM20 kepada semua pembaca blog Cik Bunny ^_^ Untuk setiap pembelian RM99 dan keatas, jangan lupa rebate kod ni masa checkout k:  HSMASK
p/s: this voucher valid until 31 October 2013

promosi 4U2 dari HiShop, grab this promotion before late! =D


‘Like’ us on Facebook: https://www.facebook.com/hishopmy
Follow us on Twitter: http://www.twitter.com/hishop.my
Subscribe to HiShop for exclusive updates: http://www.hishop.my/subscribe


Instagram: @inspirebunny
Facebook: Inspirebunny [dot] blogspot
Twitter: @inspirebunny
Ask me/Advertorials: http://inspirebunny.blogspot.com/2011/03/ruang-tamu.html



13 comments:

  1. selamat ulang tahun ke 3. eh terawal wish plop. hehehe

    ReplyDelete
  2. congrats for the anniversary dear :)

    ReplyDelete
  3. Assalam wah giveaway baru pertama kali sy join yg kak ima punye nk nk nk sangat bTw hepy anniversary tingkatkan usaha sehinggalah berjaya ^-^

    ReplyDelete