For You ^_^

Monday, October 14, 2013

Review Dr. Post V-Tox Acculifting Patch Mask

Salam and hi beauties,

Hari ni nak buat pengakuan. Saya kan.....saya kan......ada chubby face XD
and sudah tentu, saya yang chubby ni memang melibatkan pada dagu dan leher saya. Pernah teringin jugak nak dagu bentuk V sebab ianya nampak cantik bila nak amik gambar. Saya terima satu mask unik made in Korea iaitu Dr. Post V-Tox Acculifting Patch.



Name: Dr. Post V-Tox Acculifting Patch 2ml
Price: RM21.90
Where to get: http://www.hishop.my/dr-post/dr-post-v-tox-acculifting-patch-2ml

Packaging:

Bertemakan merah menyala bagi inginkan dagu yang lebih hot idaman wanita. Seperti pada review mask sebelum ni, terdapat 2 step yang terpisah sepanjang menggunakan produk ni.Berdasarkan pada cover depan packaging, mask ni nampaknya memang khas untuk bahagian dagu dan leher sahaja.

Formula & How to use?

(CellActiveⓇ-SHAPE, Caffeine, Marjoram leaf extract) excellent in lifting-up effects and the skin stretching effects of an earring-type patented patch developed by a special method. -HiShop-
sebelum guna mask, apply step 1 iaitu lifting-up hot serum

untuk step 1 iaitu lifting-up hot serum, koyak dengan pelahan dan berhati hati

liquid ni agak creamy tapi mudah disapu kerana tidak terlalu berair =)
lepas cuci muka dan guna toner, sapu lifting-up hot serum pada muka dan terutamanya dagu dan leher untuk lebih penyerapan =)

lepas guna step 1, giliran masa untuk guna mask di step 2

plastik like material lepas buka patch mask


I think di luar(cover) mask diperbuat dari cotton dan di dalam mask(bahagian yang perlu dipakai) agak melekit jadi masa pakai mask ni, pastikan betul betul pada kedudukan dagu. Sebelum itu, sila ikat rambut(walaupun rambut pendek sekalipun tapi selagi rambut boleh diikat) untuk keselesaan. Dikuatiri rambut terlekat di celah mask.



biarkan selama 15 - 30 minit

Like:
  1. bentuk packaging serta mask begitu kreatif dan mudah.
  2. walaupun mask melekit, tapi selesa kerana tidak mudah gelincir. Jadi, tiada masalah untuk mengerakkan muka / sleep position bebas sewaktu berehat.

Dislike:
  1. lepas pakai step 1, ada sedikit pedih. nama pun hot serum -.-


Rating / Overall: 3.5 / 5

Lepas guna produk ni, dagu saya semakin lembut dan sedikit perubahan yang cukup memuaskan. Smell mask dan serum tiada masalah dan biasa saja. From chubby face to V-Shaped begitu mudah hanya menggunakan mask lagi rilex.



finally i can see a bit my V- Shaped! ^_^

Here's latest offer from HiShop to my lovely readers ^_^

promosi 4U2 dari HiShop, grab this promotion before late! =D

Exclusive RM20 rebate for your readers: HSMASK
*With minimum purchase of RM99, valid till 31 October 2013


‘Like’ us on Facebook: https://www.facebook.com/hishopmy
Follow us on Twitter: http://www.twitter.com/hishop.my
Subscribe to HiShop for exclusive updates: http://www.hishop.my/subscribe
Instagram: @inspirebunny
Facebook: Inspirebunny [dot] blogspot
Twitter: @inspirebunny
Ask me/Advertorials: http://inspirebunny.blogspot.com/2011/03/ruang-tamu.html



8 comments:

  1. wow...macam2 produk sekarang ni..agaknya orang korea pakai benda ni kot dagu runcing semua.. hiksss

    ReplyDelete
    Replies
    1. dah berkenan, boleh lah try ~keke ^_^

      Delete
  2. Dik may aku popularkan blog mu ye.....jangan marah. aku post nnt...itu semua hanya gurauan sahaja....k

    ReplyDelete
    Replies
    1. ok. this entry is sponsored to promote product. you can promote my blog, cuma jangan negatifkan perkara yang positive, just my advise =)

      Delete
  3. hai...saya sampai sini melalui sebuah blog yg menggunakan gambar awak untuk benda negatif...

    ReplyDelete
    Replies
    1. dia bagi double meaning je . bukan negatif sangat pon .

      Delete
  4. terimakasih kk,,, artikelnya sangat kerenn ijin sher ya ,,

    ReplyDelete