For You ^_^

Saturday, October 26, 2013

Selangkah Baru Lagi Ke Hadapan

Salam and hi all,

dah lama tak update blog since kena gastrik masuk hospital, nasib baik tak kena tahan ~.~ tak lah gastrik terlampau teruk sangat lagipun gara gara seketol jagung habis ngap dengan kolestrol sekali kot =p tak yah nak buang tebiat bash jagung sebab jagung bukannya dengar apa yg aku bash sengal =_=" walaupun tak teruk but takes time untuk pulihkan gastrik ni ~tsk tsk tsk....


ya teaser.............. ini teaser in progress -.-"
Actually kerja advertorial untuk blog ni belum habis lagi. Tapi buat sementara ni nak update my online shop, Bunny Inspired nak umumkan satu koleksi terbaru khas bagi mereka yang inginkan tampak lebih comel iaitu Be Kawaii Collection. Ianya 100% handmade & designed by me, very limited stock jadi once sold takkan restock lagi. lebih kurang macam tu =p Koleksi ni masih dalam 90% progress sebab yang tinggal hanya gambar dan masa. selangkah lagi........selangkah lagi......... >.<


Photo taken via galaxy y, sila percaya XD
Sementara itu jugak lah selangkah lagi ke hadapan, my bro akhirnya terpilih masuk final Bintulu Got Talent untuk Ujibakat FIKON 2013. Bintulu Got Talent untuk apa saja bakat selain nyanyian. So, here's video sebelum masuk final....yes, magic




Apa pendapat korang lepas tonton video ni? kalau dah berkenan jangan lupa undi mereka dengan hanya tekan butang LIKE di SINI . Itu saja. Free je, tak susah XD In Sha Allah, untuk final nanti akan buat yang terbaik =)
Instagram: @inspirebunny
Facebook: Inspirebunny [dot] blogspot
Twitter: @inspirebunny
Ask me/Advertorials: http://inspirebunny.blogspot.com/2011/03/ruang-tamu.html



4 comments:

  1. hai, awak ditag ^_^
    http://madihahdaisy.blogspot.com/2013/10/simple-giveaway-by-ain-rahman_29.html

    ReplyDelete
  2. waw keren terimakasih info barunya saya tunggu,,

    ReplyDelete