For You ^_^

Friday, October 25, 2013

Selca Tenangkan Diri

Salam and Hi all,

Entry bonus khas untuk pengunjung yang ingin tenangkan diri. Masa untuk share satu tempat yang sempoi dan sama sama cuci mata korang juga. Begitu juga untuk diri sendiri. Seperti biasa dan usah heran, orang masa kini bila keluar, mesti adanya kamera dibawa kenangan masuk laman sosial. yah, kita geng XD

Kalau nak pergi bersantai santai memang nak ke pantai tapi tak selalulah ke pantai. Itupun kalau dah free time dengan family. Walaupun dah pergi selalu nampak boring, tapi belum puas lagi, ke camne 0_o


Sambil cuci mata dan menghirup udara pantai sambil minum kelapa sebesar kepala lebih besar dan berat dari aku. Aku bukanlah jenis suka minum buah buahan jadi air kelapa sebanyak ni memang tak habis. Lebih kurang membazir. Tapi nasib baik orang lain belanja XD


kakiku diselumbungi ombak ombak kecil ~lalalalal~ *slapped -.-

just very simple outfit. Eh takkanlah pergi pantai pakai baju kpop, gilo apo -.-"



selca syok sendiri sedangkan kat belakang sibuk cari siput kecik buat lauk dek buat makan malam

sometime I can act cute eye, sometimes juga i can act weird eye XD


oh, beach please ;_;

walaupun siput kecik, punyalah gila susah nak tangkap -.-

motif ambil gambar ni? sebab view dia cantik sangat ~.~ jadi, mohon jangan ditanya lagi kenapa


Sambil bersantai, I bought you something inspiration dari Zalora. Kini Zalora dah launched satu label terbaru iaitu Ezra. Masih baru lagi dah banyak pilihan menarik di situ. Ezra kebanyakan menyediakan pakaian yang unik serta ala floral dan vintage, my favorite tuh >.<

inspirasi dirasai dibawa ke pantai

Sunset beach feels ditambah lagi satu gaya tambahan iaitu sunglasses. Maka teringatlah jenama XOXO hanya di online butik Zalora Malaysia. Saya suka sangat sunglasses ala ala retro, Kalau dipakai memang feel retro sangat! >.<



And yes, saya juga gilakan hijab and research hijab styles terkini especially shawl & pashmina, labuh punya. Dalam banyak banyak tudung, saya lebih suka tudung animal printed dan pastel color.


animal printed especially ala leopard and zebra. With Zebra scarf from IAMJETFUEL, lebih menyerlah lagi membara serta menambahkan keyakinan pada diri sewaktu keluar dari rumah. That's my favorite ^_^ 


Untuk inginkan kelembutan dan ketenangan, saya akan cari hijab dengan warna pastel boleh jumpa kat koleksi tudung di Zalora iaitu Hijab Saleena from JHijab. diserikan lagi dengan rekaan yang diminati iaitu floral ala vintage. Wahai pantai, aku datang.......



Biasanya kalau aku free or stress kerja memang rasa nak ke pantai.. Tapi lepas tengok gambar ni pun dah cukup rilex seketika. Semua gambar pantai ni diambil menggunakan galaxy y, jadi jangan tertipu pada quality kadangkala tak sedar quality rendah mampu memukau pandangan gambar XD  Keep calm and thank you for reading =p
Instagram: @inspirebunny
Facebook: Inspirebunny [dot] blogspot
Twitter: @inspirebunny
Ask me/Advertorials: http://inspirebunny.blogspot.com/2011/03/ruang-tamu.html



1 comment: