For You ^_^

Monday, November 18, 2013

Review: 7 days Acne Trial with KiwiAC Plus

Salam and hi beauties,

Tidak dinafikan, sememangnya sudah menjadi kurang senang bila kita mengalami masalah jerawat. Terutamanya di bahagian muka. Keyakinan dah kurang! Apatah lagi kulit muka saya yang berminyak mudah ditumbuhi jerawat ~tsk...tsk...

What I Received?
Setiap masalah, ada jalan penyelesaian. Begitu juga dengan masalah jerawat. Hari ni saya nak introduce satu produk minuman kesihatan dan kecantikan iaitu KiwiAC plus. Dan produk inilah juga membantu mengurangkan masalah jerawat.

mak ai cute benar packaging ni ~kawaii >.<
KiwiAC Plus give me trial pack of 10 sachets sekaligus untuk 7 hari. Bila sebut KiwiAC Plus, teringat dengan buah kiwi. Nampaknya sudah tentu ianya diperbuat dari buah kiwi juga.


Name: KiwiAC Plus
Price:   RM160.00
Where to get: http://kiwiacplus.com/shop

Packaging?


plastic-aluminum like packaging. warna silver dan ianya waterproof! walaupun kecil panjang tapi isinya padat.

Material and How to Use?
untuk pengetahuan, produk ni lebih mengutamakan ramuan buah buahan! Ianya mengandungi 170% vitamin C disertakan pomegranate (egen anti oxidan terbaik), acerola (best brightening), bromelain(best soothing & anti inflammatory agent) dan red beet (penghadaman). Jadi sudah tentu bukan sahaja untuk mengurangkan masalah jerawat, malah terdapat banyak lagi kelebihan dan kesan yang baik pada KiwiAC Plus untuk kita kerana kebanyakannya diperbuat dari bahan semulajadi! =D

cara penyediaan
hari pertama - ketiga: ambil 2 sachets selepas sarapan.
hari keempat - ketujuh: ambil 1 sachets selepas sarapan.
atau boleh rujuk dibawah untuk lebih keberkesanan:


sebenarnya saya ni bukanlah pandai sangat makan buah buahan dan sayur sayuran atau senang nak cakap, pemakan daging lol XD tapi demi kebaikan kesihatan dan kecantikan, saya cuba. Kecantikan tak semuanya mudah. Bak pepatah, beauty is pain. Jadi, sesiapa yang suka makan buah dan try produk ni, pasti rasanya sedap! ^_^

Benefits?
Sebenarnya banyak benefits selepas muncuba KiwiAC Plus. Antaranya:
  1. pertumbuhan jerawat / kemerahan / bekas jerawat pada muka dan tubuh badan.
  2. bintik hitam dan putih.
  3. masalah kulit kering(wrinkles)
  4. kulit kusam



Result!
 rating: 3.5 / 5
Pic kat bawah ni adalah tanpa makeup dan bukan edit! jerawat serius di bawah dagu kat pic day 1 nampak ketara tapi pic kat day 7, jerawat dah berunsur pulih. Yang tinggal hanyalah bekas jerawat kat hidung.

sorry for different skin tone because of camera lighting =.=
In my opinion and based on my experience after trying KiwiAC Plus, sebenarnya KiwiAC Plus ni bukan sahaja mambantu mengurangkan masalah kulit muka dan badan, malah KiwiAC Plus juga membantu dalam masalah penghadaman. Kalau nak sihat yang pastinya buah buahan dan sayur sayuran diutamakan. Cuma kalau tak pandai makan buah buahan apatah lagi sayur sayuran juga jadi masalah. Dah macam budak budak pulak -.- Tapi hanya minum KiwiAC Plus pun dah cukup rasa macam kita makan banyak buah buahan, sangat berbaloi! Secara keseluruhan, kesihatan dan kecantikan terjaga. Harga sememangnya berpatutan! Lupa nak cakap. KiwiAC Plus sesuai diminum untuk semua jenis kulit muka.


Website: http://kiwiacplus.com
Facebook : https://www.facebook.com/kiwiacplus



Instagram: @inspirebunny
Facebook: Inspirebunny [dot] blogspot
Twitter: @inspirebunny
Ask me/Advertorials: http://inspirebunny.blogspot.com/2011/03/ruang-tamu.html



5 comments: